Followers

woensdag 30 januari 2013

Last Christmas.... I gave you... CCWS #58


Goedemorgen allemaal,

De dooi is ingetreden in Nederland en toch wil ik jullie mijn 3e kerstkaart laten zien van dit jaar alweer.... Vandaag start er een nieuwe challenge bij Christmas Challenge With Sketches (CCWS) #58... Dit keer heeft ons DT-lid Carol de prachtige sketch bedacht en onze sponsor is voor deze challenge Stampfairy.com.

Today I would like to show you my third Christmas Card of this year already... Because today a new challenge start over at Christmas Challenge With Sketches (CCWS) #58. This time our DT-member Carol has designed our sketch and our sponsor is Stampfairy.com.


Gebruikte materialen:
Stamp: Magnolia (tekststempel ook Magnolia)
Paper: Paper Mania
Dies: Cottage Cutz Icicle border, Memory box swirl, clouds, Marianne design christmas tree, Nestabilities circles & Scalop circles
Embellies: houten sterren (Xenos) en letters, bloemen Wild Orchid Craft, lint uit eigen vooraard, stickles chrystal
Inkt: Distress inkt Vintage photo en copic markers. 


Huid: E000,00,01,02, RV21
Haar: YR27,Y28,YR21,Y21
Rood: R32,37,39, W7

Ik ben benieuwd naar jullie reacties die ik altijd heel graag lees...en ik wens jullie een fijne dag vandaag en tot de volgende keer!


zondag 27 januari 2013

Hugs & blowing hearts


(klik voor grotere foto)

Hoi allemaal,

De dooi is ingeslagen en hopelijk geeft het vandaag niet al te veel problemen voor jullie op de weg en anders is het toch heerlijk freubelweer? Het was nogal een emotionele week voor mij geweest door op mijn werk.... Ook hier is de crisis toegeslagen en moest ik deze week helaas horen dat een groot aantal collega's boventallig zijn geworden... Ik gelukkig (nog) niet, maar als je om je heen straks al je collega's kwijtraakt is dit ook een groot verdriet... Ik vond het dus ook even lekker om 's avonds alles van mij af te freubelen. Ik heb al een aantal opdrachten gemaakt, maar die komen zeer binnenkort op mijn blog. Houd mijn bloggie dus in de gaten hihihihi.

Vandaag wil ik jullie een kaart te laten zien en ik kon het niet laten om weer Magnolia-papier te gebruiken van de laatste serie With Love Collectie... Ik vind dit zulk mooi papier! Het is alleen nu op.... Moet al weer bijkopen hihihi. De stempel heb ik ook van de With Love Collectie - Tilda blowing hearts en gekocht bij Creashop Duymelot. Zij hebben trouwens een speciale stempel Drip Drop Tilda uitgebracht met Magnolia wat zo'n gave stempel is! Ik heb hem ook ontvangen om er een kaart namens het DT-team mee te maken. Onze februariwedstrijd staat straks ook in het teken van deze stempel. Ben je nieuwsgierig? Kom dan vooral eens kijken op het Duymelot-blog en doe gezellig mee als je deze ook gekocht hebt. 
Ik heb de hartjes ook bewerkt met Glossy Accent, zodat ze nog meer diepte krijgen op de kaart. Naast het Magnoliapapier, heb ik ook Pion gebruikt, namelijk een deel uitgeknipt van de briefkaart. Zo kun je toch meerdere collecties met elkaar combineren.

Mijn gebruikte materialen voor deze kaart zijn:
Stempel: Tilda blowing hearts - with Love collectie 2013
Papier: Magnolia With Love Collectie, Pion - For Father
Mallen: Crealies - bladswirl, Cheery Lynn Italian Doily
Diversen: kant, bedel, printables Scrabble letters, wondgaas, plakparels, pearlpen, stickles chrystal, bloemen Wild Orchid Craft, naaimachine
Kleurbenodigdheden: distress inkt vintage photo en copic markers. Mijn gebruikte nummers zijn:

Huid: E000,00,01,02,RV21
Haar: YR24,Y28,YR21,Y21
Blauw: B01,04,05,W6
Roze: R81,83,85,89
Schoenen: E41,42,43
Achtergrond: B0000,000,00
Grond: E55,53,51


Deelname challenges:

Ik hoop dat ik jullie op deze zondag heb mogen inspireren en wens jullie nog een fijne dag toe! 

Lieve groetjes, Chantal

dinsdag 22 januari 2013

#49 Dutch Magnolia Lovers - Wishing two people...


Hoi allemaal,

Vandaag (gisteren als jullie het misschien lezen...) teruggekomen van een heerlijk weekendje Center Parcs met mijn ouders en man en dochtertje. Heerlijk zo om daar te zijn met veel sneeuw! Het was echt even vitamine V voor mij. Maar nu wel weer terug in realiteit, want ik heb veel mail en blogs dat ik nog moet antwoorden of bekijken.... Maar ik kom bij jullie langs hoor meiden!

Vandaag wil ik jullie mijn laatste kaartje graag laten zien. Deze is een dagje later dan gepland, wegens dus mijn minivakantie... Dit kaartje heb ik gemaakt voor de nieuwste challenge bij Dutch Magnolia Lovers - #49 Bingo!!! Ik heb toevallig alle 9 elementen gebruikt hahaha, maar het is dus de bedoeling dat je één lijn (horizontaal, verticaal of diagonaal) qua ingrediënten op je kaart hebt. Doe je gezellig mee met de challenge? Kom vooral even kijken op Dutch magnolia Lovers wat de andere DT-dames voor mooie kaarten hebben gemaakt!

Gebruikte materialen:
Papier: My Minds Eye - Lost & Found Madison Avenue
Stempels: With Love Collection Magnolia 2013
Snijmallen: Memory Box harten en bladswirl
Diversen: naaimachine, bloemen WOC, parelsnoer, houten hartjes en letters, bedel, kant, harten doily, plakparels
Inkt: Distress inkt vintage photo, Copic markers en voor de nummers....hieronder!


Huid: E000,00,01,02,RV21
Haar: E99,97,YR21,Y32, W2
Haar: W9,7,5,3,1
Hart: R39, 37,35,32
Schoenen: E71,74,79
Kleding: W3, R30,01,00
Kleding: W2,E81,50,30

Deelname challenges:


maandag 21 januari 2013

Een droom komt uit! Time for Magnolia Challenge!

(dit bericht blijft even bovenaan staan, scroll voor mijn andere berichten naar beneden)

Lieve allemaal,

Vandaag kan ik jullie het dan eindelijk vertellen wat ik al sinds december achter de schermen aan het voorbereiden ben. Ik heb al een tijdje een droom om ook eens een Magnolia Challenge blog op te richten en juist zo in het nieuwe jaar vond ik dit een mooi voornemen en heb de stoute schoenen aangetrokken!

Vanaf heden is ons nieuwe blog Time for Magnolia Challenge een feit! Kom vooral eens een kijkje nemen op ons nieuwe blog via de link http://timeformagnoliachallenge.blogspot.com en wordt gezellig volger! Vanaf zaterdag 9 februari zal onze eerste challenge van start gaan. De random winnaar van de wedstrijd ontvangt een prijs van onze sponsor en daarnaast kiest het DT-team een top 3 en een gastdesigner voor de komende challenge.

We hebben een zeer getalenteerd designteam die verdeeld over twee teams elke twee weken jullie prachtige voorbeeldkaarten ter inspiratie zullen laten zien. Het designteam bestaat uit:


http://stampsxscraps.blogspot.nl/ (Margreet Houwertjes)
http://arjettevdploeg.blogspot.nl/ (Arjette van der Ploeg)
http://scrapmommie.blogspot.com (Christa Cornelissen)

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op ons blog Time for Magnolia Challenge en tot dan!

zondag 20 januari 2013

Happy Birthday!



Hoi allemaal,

Hier ben ik dan weer met een kaartje van mij.... Ik ben weer heerlijk aan de freubel en kan jullie dus nu af en toe wat laten zien. Afgelopen dinsdag had ik jullie een kaart laten zien voor een ziek hobbymaatje. Die kaart was ook gemaakt met hetzelfde papier als nu deze kaart. Ik dacht: ik maak twee kaarten tegelijk (achteraf toch twee avonden bezig geweest hahaha). Maar vind het wel handig om papier dat over is van kaart A te gebruiken op kaart B. 

Vandaag wil ik jullie graag een kaartje laten zien en dit keer een kaartje voor een hobbymaatje die morgen jarig is. Ik vond dit zo'n toepasselijke Tilda om hiervoor te gebruiken. 

Mijn gebruikte materialen zijn:
Stempels: Pink Ribbon Tilda (With Love Collection Magnolia 2013)
Papier: Maja Design Crea Diem, Cardstock Kraft Joy
Stansen: Memory Box Fresh Foliage en klein labeltje (merk weet ik helaas niet)
Diversen: wondgaas, bloemen Wild Orchid Craft, kant, parelpen, stickles chrystal, bedel, naaimachine, houten bloemetjes (Xenos)
Inkt: Distress inkt Vintage Photo en copic markers. Voor de nummers zie hieronder:


Huid: E000,00,01,RV21
Haar: YR24,Y28,YR21,Y21
Strik: C3, B12, 01, 000
Kleding roze: C3, R85, 83,81
Schoenen: W5,3,1
Achtergrond: B00,000,0000

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden en ik lees deze reacties ook altijd erg graag! 



donderdag 17 januari 2013

Birthday Wishes


Goedemorgen allemaal!

Afgelopen dinsdagavond heb ik een Scrap Online verzorgd op de Magnoliaclub. Dit is altijd zo ontzettend gezellig om live achter de pc hints te geven aan de leden en dan aan het eind van de avond kijken hoe ieders kaart er dan uitziet. Allemaal hetzelfde model of sketch, maar toch veel verschillende kaarten geworden. Dit kaartje is mijn voorbeeldkaart.

Op Pinterest heb ik dit kaartmodel voor het eerst gezien en ik was als Criss Cross kaart-fan gelijk ook verkocht voor dit model en ik moest ook gewoon zo'n kaart eens maken.... Je wordt een beetje in de maling genomen met wat je ziet dat het is nl. hihihi. Wil je weten hoe het zit?.... Zie onder het geheim van de smit!


Hier zie je dat de flap van Tilda omhoog kan en dat de schuine rechterkant dus open gezet kan worden (links is trouwens vastgeplakt). Maar wat zit er dan onder Tilda verstopt? Nou..... Dit!


Hieronder dus een mooie spreuk voor de ontvanger van mijn kaartje. Ik heb deze kaart al opgestuurd naar mijn kersverse DT-maatje Nicole die afgelopen week jarig was en zij heeft hem al ontvangen, dus kan ik de kaart nu ook laten zien. Een klein leuk detail is dat zij de kaart met de stempel van onze nieuwe challengeblog Time for Magnolia Challenge heeft gekregen. Zo staat ie als banner op ons blog en zo heb ik hem verwerkt uiteindelijk op de kaart. Je kan deze kaart ook gewoon neerzetten, zoals ik hieronder met de foto laat zien:


Mijn gebruikte materialen zijn:
Papier: Maja Design, Bazzill cardstock
Stempel: Tilda with Big Tulips (With Love collection 2013)
Snijmallen: Cheery Lynn swirl
Diversen: Bloemen Wild Orchid Craft, houten bloemetjes van de Xenos, parelsnoer, plakparels, kant uit eigen voorraad, Stickles Chrystal en parelpen
Kleurmaterialen: Distress inkt Vintage photo en copic markers

Huid: E000,00,01,RV21
Haar: YR24,Y28,YR21,Y21
Kleding: V91,93,95,99
Schoenen: E42,43,44
Tulpen: RV91,93,95,99, G82, 94, 99
Achtergrond: V0000,000,01
Grond: E49,47,44,43,42

Deelname challenges:
Magnolia Down Under Challenge - Flowers
Lovely Hanglar or Sweet Magnolia Challenge - something new (my new stamp!)
Totally Tilda Challenge - Tilda in trousers
You, me and Magnolia challenge - Flowers & Swirls

Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren met mijn kaartje en ik kijk uit naar jullie reacties. Dat vind ik altijd super om te lezen.

Bijschrift toevoegen

woensdag 16 januari 2013

#56 CCWS - Merry Christmas!


Goedemorgen allemaal!

Vandaag mag ik mijn eerste kerstkaart laten zien als volwaardig en kersvers DT-lid van Christmas Challenges with sketches. We gaan er met een gezellig team ook in 2013 weer elke week tegenaan om jullie van prachtige sketches te voorzien!

Deze week is team 1 "The Snow Angels" aan de beurt. De sketch is deze week gemaakt door Angelique en er zat een gave twist bij, omdat je een doily moet gebruiken. Onze sponsor voor deze week is Bugaboo Stamps! Dus doe gezellig mee, want je kan nooit genoeg kerstkaarten op voorraad hebben toch?


Today I may show you my first Christamas card as a full design team member of Christmas Challenges with Sketches. We are gonna have a splendid time together to give you lovely sketches in 2013. This week Team 1 The Snow Angels had a lovely sketch of Angelique to work with and we have a super twist on it: use a doily. Our sponsor of this week is Bugaboo Stamps. Like to join our challenge?

Mijn gebruikte materialen zijn:
Papier: Bazill cardstock wit en grijs, Designpapier Echo Park, Winter Wishes
Stempel: Pixie Tilda (een van mijn favorieten!), Lili of the Valley tekst stempel
Snijmallen: Memory box: frosty swirl, Cheery Lynn doily
Diversen: parels, bloemen van Wild Orchid Craft
Inkt: Distress inkt Wheatered Wood, copic markers en mijn kleurnummers zijn:
Huid: E000,00,01,RV21
Haar: YR24,Y28,YR21,Y21
Blauw: B39,37,32
Grijs: C5, 3, 1


Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag en tot de volgende keer!


dinsdag 15 januari 2013

Thinking of you...


Hoi allemaal,

Ondanks dat Nederland straks waarschijnlijk weer eens lam ligt door de sneeuw, laat ik een vrolijke kaart qua kleuren zien hoop ik. Vandaag wil ik jullie graag een kaartje laten zien en dit keer een kaartje voor een hobbymaatje die wel even een opkikkertje kan gebruiken. Ik vond dit zo'n lieve Tilda om hiervoor te gebruiken. Ook heb ik mezelf eens even wat streng toegesproken om vooral eens te duiken in die bakken met scrappapier om te kijken of je eens wat op kan maken hahaha. Ik koop steeds nieuw, maar het oude komt eigenlijk nooit op. Herkennen jullie dit? Ik heb daarom het nog steeds prachtige Maja designpapier Crea Diem gebruikt. Heerlijk die kleuren roze/blauw!

Ook heb ik mij heerlijk uitgeleefd met mijn pas gekochte stansen hahah. Nl. de Italian doily van Cheery Lynn en de prachtige nieuwe stans van Memory box is gewoonweg super! Op deze kaart heb ik die laatste doormidden geknipt en ook nog steeds prima te gebruiken. Ik vind alleen het Kraft Papier van Joy wel wat donker over komen op de foto...

Mijn gebruikte materialen zijn:
Stempels: Tilda with Little Pocket (With Love Collection Magnolia 2013)
Papier: Maja Design Crea Diem
Stansen: Memory Box Fresh Foliage, Cheery Lynn Italian Doily, kleine labeltjes (merk weet ik helaas niet)
Diversen: wondgaas, bloemen Wild Orchid Craft, kant, parelpen, stickles chrystal, bedel vlinder (StampsScraps Onetoshop), naaimachine, houten bloemetjes (Xenos)
Inkt: Distress inkt Vintage Photo en copic markers. Voor de nummers zie hieronder:


Huid: E000,00,01,RV21
Haar: YR24,Y28,YR21,Y21
Kleding blauw: C3, B12, 01, 000
Kleding roze en bloem: C3, R85, 83,81
Takken: G43, 12, 40
Schoenen: W5,3,1
Achtergrond: B00,000,0000

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden en ik lees deze reacties ook altijd erg graag! 


zaterdag 12 januari 2013

Warm tea, delicious chocolate and some great news!


Goedemorgen allemaal,

Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor de overweldigende reacties op de start van mijn nieuwe challengeblog Time for Magnolia Challenge. Wat superlief allemaal en ons DT-team heeft ook enorm zin om aan de slag te gaan! Kom vooral ook eens kijken op ons blog, want ik geef een gave candy weg! Altijd leuk om zo'n kansje te wagen toch?

Daarnaast heb ik ook nog een geweldig nieuwtje! Ik mag voor een half jaar designer zijn bij No Matter Which Challenge! Ik ben zo ontzettend blij en ik wil dan ook het voltallige team bedanken voor deze mooie kans! Vanaf 3 februari zal de volgende challenge van start gaan!


Als jullie dit blogberichtje lezen, zit ik samen met mijn vriendinnen Margreet en Sas bij Sas thuis te freubelen. En om niet met lege handen aan te komen, vond ik het wel leuk om naast het gegrafeerde glas met een Tilda en de naam van Sas erop ook een heerlijk blikje met Celebrations te geven. Het theeglas heeft mijn man laatst al eens voor mij gegrafeerd en nu dus een exemplaar voor Sas.


Het blik met Celebrations is van oorsprong een Jodekoekblik waar het papier van af is. Mijn lieve vriendin Marga heeft in maart 2012 een Scrap Online verzorgd op onze Magnoliaclub en ik had dit nog steeds op mijn lijstje staan om eens te maken en nu dus eindelijk gemaakt! Marga, nog bedankt voor de geweldige SOL!


Ik heb gebruik gemaakt van het prachtige designpapier Fabscraps, dat ik op de beurs bij Kreateja gekocht heb. Ik heb verschillende Tilda's gebruikt, maar wel met een rode draad...ehhe hart hahahah.


Het kant komt uit eigen voorraad en de bloemen zijn van Wild Orchid Craft. Verder heb ik gebruik gemaakt van een Cheery Lynn swirl en de Marianne Design Harten. Bovenop zit de kleine doily van Magnolia doohickey.


Mijn gebruikte copic-nummers zijn voor alle Tilda's:
Huid: E000,00,01,RV21
Haar: E15, 17, 18 of YR24, Y28, YR21, Y21
Fucsia: RV69,66,63,55,52
Grijs: W6,4,2,0
Rood: R22,24,29
Creme: E53,51,50
Deelname challenges:

Nu maar hopen dat Sas het leuk vindt wat ik voor haar gemaakt heb.... Ik wens iedereen nog een fijn weekend en tot snel weer!


maandag 7 januari 2013

Love is a wonderful thing! - #48 Challenge DML


Goedemorgen allemaal,

Allemaal super bedankt voor jullie lieve reacties op mijn boekkaart! Ik vind het altijd super om te lezen. Ook verwelkom ik mijn nieuwste volgers! Ik hoop dat ik jullie ook mag blijven inspireren.
Een van mijn nieuwe verslavingen is Pinterest en daar heb ik een model gevonden dat een Drieluik - Easelkaart is en dat vond ik zo'n gaaf model dat ik deze kaart ook heb gemaakt voor mijn schoonouders die half december 46 jaar getrouwd waren. Maar nu kan ik pas de kaart plaatsen i.v.m. de wedstrijd bij Dutch Magnolia Lovers!

Vandaag start nl. onze nieuwe wedstrijd bij Dutch Magnolia Lovers en dit keer mocht ik de wedstrijd bedenken. De wedstrijd luidt: maak een Easel-kaart met een Edwin EN Tilda erop en er moeten harten op voorkomen. Let op: Er moeten ook Magnoliastempels gebruikt worden die ouder zijn dan één jaar! Het is dus Back in time! Kom vooral ook een kijkje nemen op de Dutch Magnolia Challenge blog wat de andere designers voor moois hebben gemaakt!


Mijn gebruikte materialen zijn:
Stempels: Waiting Tilda and Shy Rose Edwin, Love Background uit You're so special collectie 2011 en Old Valentine paper uit Valentine collectie 2009, I love you en Valentino uit Sweet Crazy Love 2012.
Papier: Maja Design en bazzill cardstock
Snijmallen: Marianne Design harten, open boek, Nestabilitie hart en scalop hart, Magnolia lovely fence, hartswirl, tag, Martha Stewart graspons, Whimsy stamps corner, Tim Holtz Typeletter
Diversen: bedels, gekocht bij StampsScraps, lint en kant uit eigen voorraad, flesje met hartjes,


Deelname challenges:
You, Me and Magnolia challenge - Edwin en Tilda

Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag en (werk)week!


zondag 6 januari 2013

Geboorte boekkaart - wedstrijd januari Duymelot


Lieve dames,

Allereerst (en het mag volgens mij nog net) wens ik jullie allen een heel mooi, gezond, gelukkig, inspiratievol en creatief 2013! Dat het maar een topjaar mag worden! Ook in 2013 hoop ik jullie graag te blijven inspireren met mijn creaties.... Het is een beetje rustig rondom mijn blog geweest, maar achter de schermen is het des te drukker met allerlei zaken die op stapel staan en kaarten maken. Het zal niet lang duren voordat ik jullie hiervan meer kan/mag laten zien.

Deze boekkaart heb ik gemaakt als voorbeeld voor de januari-opdracht Duymelot Design Team. De opdracht luidt nl.: maak een boekkaart en gebruik verplicht een Magnolia-stempel. Kom vooral ook gezellig kijken wat de andere DT-leden hebben gemaakt. Je hebt tot eind januari om je kaartje in te leveren.

Ik heb er een geboortekaartje van gemaakt en ook nog eens (wederom) een schudgedeelte. Het kaartje is voor het vriendinnetje van mijn dochter die net dus op 11-12-12 een broertje Fabrice heeft gekregen.

(klik op deze foto voor vergroting)

Ik heb de volgende materialen gebruikt:
Papier: Cardstock wit/kraft, Kaisercraft Lullaby Collection
Stempel: Magnolia Sweet baby (Cozy Family collection 2009), tekststempel Marianne Design
Snijmallen: Cheery Lynn swirl, Magnolia Doohickey border en tag, Nestabilitie oval&scalop oval
Diversen: Bloemen WOC, sterretjes (Xenos), kant en lint uit eigen voorraad, schudmateriaal, gelatine, houten letters
Inkt: Distress inkt Vintage photo, Copic markers nummers:
E000,00,01,RV21
B000,01,02
C00,0,1

(klik op foto voor vergroting)

Deelname challenges:

Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag en tot de volgende keer!