Followers

maandag 29 oktober 2012

#43 Dutch Magnolia Lovers - Christmas Pocket card


Hoi allemaal,

Vandaag start weer een nieuwe challenge bij Dutch Magnolia Lovers en dit keer heeft Jeanet de opdracht bedacht...

Challenge #43 luidt:
Maak een insteekkaart in het thema van de kerst. Nou, nu we allemaal tot over onze oren in de kerstkaarten zitten, moet deze opdracht toch geen probleem zijn? Doe gezellig allemaal mee en kom ook eens op ons blog Dutch Magnolia Lovers kijken wat de andere designteamleden gemaakt hebben. Ze zijn werkelijk fantastisch en uiteenlopend qua insteekkaarten.

Ik heb een zgn. criss-cross kaart gemaakt en dat blijf ik altijd een gaaf model vinden om te maken. Ik heb gebruik gemaakt van het nieuwe papier van Basic Grey - Alpen Frost en ook de stempels zijn uit de laatste serie van Magnolia - A Christmas Story.


Daarnaast ben ik weer heerlijk met embossingpoeder aan de slag gegaan en heb bijna alle stansen die je ziet bewerkt met Snowflake embossingpoeder. Ik vind dat zo'n mooe kleur en geeft net even wat meer cache een de stansen.... Ik heb de borderstans van Tim Holtz, de ornament, sterren en doily van Memorybox gebruikt en de swirl is van Magnnolia. De tabstans is van Whimsey dies. Het kant en lint komt uit eigen voorraad. De ovalen stans in het midden van mijn kaart is van Spellbinders en heb ik voor mijn verjaardag gekregen van mijn vriendin Margreet! Ik ben hier zooooo blij mee! En heb deze ook al gebruikt op mijn herfstkaart die ik gisteren aan jullie liet zien.

De bloemen zijn wederom van Wild Orchid Craft en de bedel met kerstklokken heb ik weer gekocht bij mijn favoriete webwinkel voor bedels StampsScraps! De tekst op de banner heb ik gestempeld met versamark en daarna bewerkt met embossingpoeder. Uiteraard zijn mijn afdrukjes weer ingekleurd met mijn copic markers en hieronder even een close-up en de nummers zoals altijd...



Deelname challenges:
Magnolia Mania - Three different dies
Tilda's Town Challenge - Merry Christmas
Challenge up your life - Pocketcard

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden en alvast een fijne week toegewenst!!


zondag 28 oktober 2012

One Designpaper - two cards....




Goedemorgen allemaal,

Allereerst: hebben jullie allemaal jullie klokken teruggezet? Het is weer wintertijd.... Ohh ik moet er altijd zo aan wennen... Ook wil ik jullie hartelijk danken voor de gave reacties op mijn kerstkaarten van deze week en mijn eerste video! Ik weet zeker dat er meer gaat volgen hoor meiden! Ik vond het super om het eens te doen.

Vandaag wil ik jullie twee herfstige kaartjes laten zien die uit één blokje gemaakt zijn, nl. met het nieuwe papier van Maja Design Walking the Forest. Ik ben er helemaal verliefd op op dit nieuwe papier! Ik heb de stempel van Magnolia Tilda in midsummer rain gebruikt en een van de nieuwste Teddybo's met onwijs leuke herfstblaadjes en vond ik wel toepasselijk ook voor de herfst... Ik heb de afdrukjes gekleurd met mijn copic markers en hieronder tref je een close-up aan met de copic nummers.


Bij deze kaart heb ik gebruik gemaakt van geel en blauw cardstock en de mal is van Spellbinders Nestabilities. Daarnaast weer een van mijn favoriete doohickey swirls van Magnolia gebruikt en ook de label is een doohickey van Magnolia. De bloemen zijn weer van Wild Orchid Craft en ik heb een bedel van een vlinder en parapluutje gebruikt in de bronzen kleur. Het lint en kant komt uit mijn eigen voorraad en vond het wel een leuk detail om er een extra strik van touw om de strik heen te doen.

De tekststempel heb ik gestempeld met versamark en daarna met gouden embossingpoeder bewerkt. De hoekstansjes zijn van Whimsey dies.


Bij deze kaart heb ik ook weer gewerkt met blauw en geel cardstock en nu dus meer een tafereeltje gemaakt en geen bloemen of swirls... Ik heb proberen na te bootsen dat Teddy Bo in het bos staat en waar de hertjes heerlijk vrij rond lopen hihihi. De stans van de herten en de wolken zijn van Memory Box en de boom en het hek van Magnolia doohickey. De blaadjes komen bij de Xenos vandaan en de houten besjes, boombast en pompoenen bij Intratuin. De letters heb ik gekocht op de beurs, maar weet niet meer bij welke stand...



Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaarten vinden en wens iedereen nog een fijne zondag toe!

Lieve groetjes, Chantal

woensdag 24 oktober 2012

CCWS #47 X-mas wishes


Goedemorgen allemaal,

Vandaag start er weer een nieuwe wedstrijd bij Christmas Challenges with Sketches (CCWS) en dit keer is de sketch bedacht door Marion. Ik heb deze kaart op basis van de sketch gemaakt. De sponsor van deze challenge is Saturated Canary en wij kregen deze superstempel dan ook via Krista Smith opgestuurd om mee te werken. Daarnaast is er een twist bedacht om flags or banners op je kaart verwerken...


Je kan een hele mooie prijs winnen, dus doe vooral gezellig mee! Kom vooral even kijken op het blog van CCWS wat de andere designers voor moois hiermee hebben gemaakt!

Gebruikte materialen:
Papier: Bazzill cardstock kraft en wit, Bo Bunny Rejoice
Stempel: Saturated Canary
Dies: Memory Box hulstak, Magnolia flags
Embellies: lint, zuurstokbedel, WOC-bloemen, parels, houten sterren en letters
Inkt: distress inkt walnut stain en copic markers. Voor een close-up verwijs ik graag weer naar onderstaande foto:


Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag en tot de volgende keer weer!


maandag 22 oktober 2012

(Video)tutorial Sepia/vintage kleuren met Copic markers


Hoi allemaal,

Gisteren heb ik op het Copic Marker Benelux blog een videotutorial laten zien hoe ik een stempelafdrukje van Magnolia heb ingekleurd in Sepia/vintagekleuren met de Copic Markers. Het was mijn allereerste filmpje ooit! Ik heb het maar liefst vier keer opgenomen voordat ik tevreden was en ik het ook kon gebruiken. Ik moet nog veel leren hoor qua video's, maar toch hoop ik dat jullie ook op mijn eigen blog mag inspireren met deze video.

Wat ik wilde bereiken is dat als je een foto in kleur om zou zetten naar sepiatinten, je deze kleuren dan ook gaat krijgen en dat geldt dus ook voor o.a. de huidtinten. Ik heb gebruik gemaakt van Memento Rich Cocoa om het afdrukje te stempelen op DCP-papier. Ik heb de volgende kleurnummers gebruikt:
Huid: E30-YR20-E31-E95
Haar: E33-E35-YR24-E37
Jurk: E50-E51-E53
Ster en sokken: E33-E34-E35


En hieronder zie je de uiteindelijke kaart die ik met deze stempel heb gemaakt. Ik heb mijn cardstock gemat en vervolgens het designpapier van Inkido gebruikt. De borderstans van Magnolia stars heb ik achter vanillekraft cardstock geplaatst en uitgesneden. De vintageplaatjes zijn ook van Inkido die ook op een groot vel zitten. De sneeuwsterrenrand is van Tim Holtz. Alle randjes heb ik beïnkt met distress inkt Teadye en de label is van Magnolia. Uiteraard kan een strik, bedel en bloemen niet ontbreken op mijn kaartjes. 

Hobbyvision challengeblog - vintagekaart/tag

Ik hoop jullie te hebben geïnspireerd met deze videotutorial en kaart en ben benieuwd wat jullie ervan vinden.


zondag 21 oktober 2012

Rugzakje voor mijn dochter



Goedemorgen allemaal,

Het is zondag vandaag en toevallig is het ook de verjaardag van mijn dochter en is zij vier jaar geworden. Ze zegt al weken dat zij ook graag eens post wil ontvangen en dat aldoor de kaartjes voor mama zijn... Ik wilde dus van goede huize komen om voor haar verjaardag iets te maken. Het is alleen geen kaart geworden (oeps...), maar een rugzakje, omdat ik in de stijl wilde blijven dat ze vanaf nu ook naar de basisschool gaat. Ik zal het wel op de een of andere manier op de deurmat leggen, zodat het lijkt dat er wel post voor haar is gekomen hihihi en ik hoop dat zij het mooi zal vinden...


Ik heb het patroon via het blog van Martine gevonden en gekocht uiteindelijk bij Cards Etc. Shop en deze op cardstock getekend en uitgeknipt. Al met al is het rugzakje maar zo'n 11 cm hoog... Ik heb mijn rugzakje gescrapt met het prachtige Maja-designpapier Vintage Summer Basics en waarop ik nog steeds niet ben uitgekeken... De bloemen zijn van het merk Wild Orchid Craft en de Magnolia-stempel is een mini-stempel Tilda with Balloon die ik voor mijn dochter wel erg gepast vond. Was ook de eerste keer dat ik een mini ging kleuren en dat vergt ook best even je concentratie... De ballon heb ik nog bewerkt met Glossy Accent. De swirl is van Cheery Lynn en heb ik in stukjes geknipt en dat achter mijn bloemen verwerkt. Hieronder tref je de achterkant aan waarmee ik met lint de hengsels heb gemaakt van de rugzak.


Mijn afdrukje heb ik ingekleurd met mijn copic markers en hieronder zie je een uitvergroting met de copic-nummers:


Deelname Challenges:
Lovely Hanglar or Sweet Magnolia - Ribbon or trim
Deep Ocean Challenge blog - anything goes

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn rugzakje vinden! Ik ga vandaag aan de taart en visite en wens iedereen een fijne zondag!


vrijdag 19 oktober 2012

Various designs....



Hoi allemaal,

De afgelopen weken heb ik wat projectjes gemaakt voor o.a. een clubdag bij Cards & More (dit naaiboxje en hieronder het klembord....


Hieronder heb ik ook twee fotolijstjes gemaakt voor de juffen van mijn dochter haar peuterspeelzaal. Zij heeft woensdag afscheid genomen hiervan omdat ze zondag 4 jaar wordt.... Mijn dochter is er echt aan toe, maar ik moest wel even een traantje laten hoor... Het zijn twee dezelfde lijstjes, maar toch zijn er verschillen... zoek ze maar eens hihihi.




Ik wens jullie allemaal een fijn weekend! Bij ons zal dit in het teken staan van de verjaardag van mijn dochtertje, dus zal niet veel aanwezig (tenzij ik iets gepland heb op mijn blog hihihi).


dinsdag 16 oktober 2012

Merry Christmas House



Hoi allemaal,

Gisteren mocht ik op het Copic Marker Benelux blog een creatie laten zien en dit keer heb ik gekozen om een kersthuisje te laten zien. Onlangs heb ik een candy gewonnen bij Krea Teja Patronen blog waarbij ik een groot aantal patronen thuis gestuurd kreeg en één ervan is dus dit kersthuis. Het is helemaal van papier.

Ik heb gebruik gemaakt van wit cardstock en daarna het prachtige Pion Designpapier Father Christmas. De stempels zijn van de laatste collectie van Magnolia A Christmas Story.


Ik heb de volgende stansen gebruikt: Memory Box hertjes, Magnolia Lovely fence, Marianne Design kerstboom, Marianne Design klimop en vogel en de pons van Martha Stewart gras.


Ik heb ook getracht het te laten sneeuwen en met de Liquid applique dus sneeuw aangebracht op de daken van het huis en rondom het huis...


De poinsetta's zijn van Wild Orchid Craft, maar waren oorspronkelijk wit. Ik heb deze ingekleurd met mijn copic markers E42 en E07 om de kleuren te laten passen bij het tafereeltje.


Hieronder heb ik uiteraard nog even een close-up van de gekleurde afdrukjes. Ik heb de volgende copic-nummers gebruikt:
Huid: E000,00,01,RV21
Haar Tilda: E15,17,18
Haar Edwin: E23,25,27
Groen: YG91,93, G85
Rood: E04,07,08
Creme: E30,50,81
Zak met cadeautjes: E23,25,27



Deelname Challenges:
Tilda's Town Challenge - Walking in winterwonderland
Scrap-Cards Challenge - alles mag, maar niet vierkant/rechthoekig

Ik hoop dat jullie dit een leuk project vinden en ik wens jullie allemaal nog een fijne dag!


maandag 15 oktober 2012

#42 DML - Happy Birthday!


Goede morgen allemaal,

Vandaag start er een nieuwe wedstrijd bij Dutch Magnolia Lovers en dit keer heeft Üla de wedstrijd bedacht en ik moet zeggen... ik vond het enorme pittige opdracht, maar ook zeer gaaf!

Opdracht #42 luidt:
Maak een kaart met daarop chipboardfiguren of -letters/cijfers en gebruik ook iets van metaal of metallic kleuren! Verder ben je vrij qua gebruikte kleuren of wat je gaat maken (kaart of een andere creatie). Kijk vooral ook op ons blog van Dutch Magnolia Lovers wat de andere designers hebben gemaakt met deze opdracht. Er zitten werkelijke bjoeties en uiteenlopende creaties bij! Wij hopen jullie hiermee te inspireren en doe gezellig mee met de challenge!

Vorige week had ik een gezellige clubdag van de club Scrap & Stempel, waarbij we deze kaart gingen maken. Het was een heel project en voor mij best een uitdaging door veel labels te moeten gebruiken, wat ik op deze manier niet vaak doe (lees: eigenlijk nooit). Maar het is best eens leuk om buiten je comfortzone te denken hihihi. Zie vooral ook eens de binnenfoto's en vooral de lamellen vond ik erg leuk om eens te doen. De strookjes zijn zo geplakt dat je er dus ook gave labels tussen kan stoppen.



Het papier dat ik gebruikt heb is My Minds Eye en heb verschillende Magnolia's gebruikt en de Tilda voorop heb ik gemaskerd met het prachtige raam van Magnolia. Zie hieronder nog even de close-ups van de Tilda's. Ik heb aldoor de volgende copic-nummers gebruikt:

Huid: E000,00,01,RV21
Haar: E15,17,18
Geel: Y32,35,38
Rood: R24,27,29
Blauw: B12,14,16
Groen: YG93,95,97
Raam: W1,3,5,0,00, N00, 1, 3





Deelname challenges:
Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag en tot de volgende keer!



zondag 14 oktober 2012

Zwanger! Gefeliciteerd!


Goedemorgen allemaal,

En het is weer zondag.... Ik hoop dat jullie heerlijk aan het genieten zijn van jullie weekend! Ik wil jullie vandaag een kaartje laten zien met een van de nieuwe rubberstempels van Saturated Canary uit de webwinkel van Creashop Duyemolot: Icecream & Pickles. Ik wilde er graag gelijk een kaart mee maken.

Er zijn een aantal collega's zwanger, dus vond deze stempel wel heerlijk toepasselijk om vaak te kunnen gaan gebruiken en vond gelijk haar haar zooooo mooi. Ik heb gebruik gemaakt van cardstock wit en kraft en daarna het designpapier van Maja Vintage Summer Bascis. Verder heb ik lint en kant uit eigen voorraad gebruikt en ook een bedel met een klokje, maar ook de stans van Tim Holz met klok. Ik vond de klokken wel toepasselijk, omdat je wacht totdat de baby er is... Ook heb ik weer de prachtige doohickey van Magnolia - heartswirl gebruikt.

Ik heb mijn afbeelding ingekleurd met mijn copics en ik heb de volgende kleuren gebruikt:
Huid: E000,00,01,RV21
Haar: E35,33,31,YR21,20
Roze: R81,83,85
Rok: W00, E40,41
IJs: R89,85,83, BG93,96,99, Y32,YR31,30, C0,1,E40


Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag en tot de volgende keer!


woensdag 10 oktober 2012

GDT The Official Magnolia Inspiration Challenge


Hoi allemaal,

Tsja, daar ben ik al weer voor een tweede keer vandaag hihihi. Scroll vooral even naar boven voor mijn eerste creatie van vandaag met een leuke kerstkaart voor het CCWS blog!

Sommigen van jullie denken wellicht dat ik elke dag aan het freubelen ben, maar dat is niet zo hoor.... Soms ben ik aan het voorwerken voor opdrachten en dan opeens kan er een regen aan kaartjes komen die ik dan ook aan jullie mag laten zien. Zo ook vandaag weer! Ik had de eer om gastdesigner te zijn bij The Official Magnolia Inspiration Challenge blog en dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge die gisteren van start is gegaan.

De opdracht luidt:
Maak een Halloweenkaart in de hoofdkleuren paars, oranje, zwart en laat er een vleermuis op terugkomen. Ga vooral ook eens een kijkje nemen op het TOMIC-blog bij de andere designers wat zij voor moois hebben gemaakt.

Ik heb een boekkaart gemaakt van dit project en ik vond het wel gaaf om het eens helemaal in het zwart te doen hahaha. Ik heb mij ook weer heerlijk uitgeleefd met stempels en papier van Magnolia So Spooky Collectie 2009 en alles stempels (inclusief tekststempels) komen uit deze collectie. Hieronder zie je de boekkaart vanaf elke kant bekeken:





Gebruikte materialen:
Papier: Bazzill cardstock zwart en paars, Magnolia Designpapier
Stempels: Magnolia So Spooky Collectie 2009
Dies: Magnolia tree, hoekswirl, lovely fence, Memory Box doily star, bats, spooks,
Pons: Martha Stewart doily border en gras
Embellies: Stickles, wondgaas, bloemen Wild Orchid Craft, bedel vleermuis, spin
Inkt: Distress inkt black soot, wheatered wood en stormy sky, copic markers en hieronder weer een close-up (excuses voor de vage foto's maar mijn fototoestel wordt wat slechter merk ik...)




Deelname challenges:
Magnolia Down Under Challenge - your favourite colourcombo (purple, black, orange)
Totally Tilda Challenge blog - Halloween Tilda
Simply Magnolia challenge - Doily and a charm
No matter Which challenge - Halloween or Halloween colours


Ik ben benieuwd wat jullie van mijn boekkaart vinden en ik beloof hihihi dat ik vandaag niet meer kom met een kaartje hoor. Wellicht morgen misschien weer...