Followers

maandag 30 juli 2012

Nautical Scene part 1 & 2...


Hoi allemaal,

Allereerst allemaal hartelijk dank voor jullie lieve reacties op mijn prinsessenkaart! Superlief zeg! Ga er nu maar even lekker voor zitten met een kopje koffie of thee, want dit wordt een wat langer blogbericht met veel foto's. Vandaag wil ik jullie mijn nieuwe "verslaving" graag laten zien... Ik ben helemaal gevallen voor alles wat met maritiem te maken heeft, dus nu ook weer wil ik jullie graag twee van mijn laatste creaties hiervan showen. Ik hoop dat ik jullie hiermee niet verveel hihi.

Afgelopen zaterdag had ik een gezellig freubeldagje met twee van mijn vriendinnen, namelijk Margreet en Saskia. Ik was al een keer richting Veghel gereden en nu kwam Sas dus gezellig naar de kop van de Noord Holland. Margreet had weer alles tiptop verzorgd deze dag en we werden dus heerlijk in de watten gelegd. Dus Margreet, nogmaals bedankt voor je gastvrijheid. En Sas: het is zeker weer voor herhaling vatbaar hoor en dan komen we weer gezellig naar jou toe hihi. Nog bedankt voor je prachtige cadeautjes die ik van je heb mogen ontvangen! Hieronder even een fotootje van ons drietjes nadat wij ons projectje dus af hadden:


We hebben dus een fotolijstje in de vorm van een boot gepimpt. Deze lijst heb ik gekocht bij Jenine van Hobbyvision die ontzettend gave MDF-spulletjes te koop heeft! Vervolgens heb ik dit lijstje wit geverfd met Aleene's Acrylverf en vervolgens oud gemaakt met Distress inkt pumic stone. Toen heb ik de afdrukjes van Ahoj Tilda en de pelikaan van Magnolia ingekleurd en uitgeknipt. Daarna kon ik me heerlijk uitleven met alle maritieme spulletjes! Ik heb onder andere gebruikt: touw, flesje Tim Holtz met "zand", schelpen, wondgaas, Maritieme onderdelen van Rayer, ook gekocht bij Hobbyvision, houten sterretjes. Sommige schelpen (waaronder het scheermesje) heb ik zelf gezocht op het strand. Het papier achter het raampje is van Maja Design, maar hiervoor in de plaats kan natuurlijk altijd een foto komen. Als laatste heb ik twee bedels van een olielampje en een reddingsboei bevestigd die ik gekocht heb bij stampsscraps.onetoshop.nl.


Hieronder voor de liefhebbers wederom een close-up van Tilda en de pelikaan (die ik als een meeuw gekleurd heb hihihi, maar vond ik toch ff leuker...)



Deelname challenges creatie 1:


Dan wil ik nu graag mijn volgende kaart aan jullie showen. Dit is een zogenoemde frame-easelcard. Ik vond het wel leuk om een framekaart eens te combineren met een easelkaart, om een zgn. Picture in a frame te creëeren. Op de volgende foto die ik van opzij heb gemaakt, kun je hopelijk nog zien dat het middenvierkant wat meer naar binnenligt, waardoor je dus wat meer diepte creëert. 


Ik heb wederom de zeilbootachtergrond gebruikt, want ik ben helemaal verliefd op deze stempel en voor zoveel mogelijkheden bruikbaar. Maar ook de vuurtorens van Magnolia heb ik gebruikt. Ze zijn uit een oudere collectie van Magnolia, maar zo zie je maar dat je leuk kunt blijven combineren met alle stempels. Achter de zeilboot wat wondgaas bevestigd en de tandwielen van Tim Holtz weer gebruikt. Bovenin de flag & cloud van Magnolia en daar weer een leuke bedel van een reddingsboei bevestigd. De pelikaan (wederom als meeuw gekleurd hihihi) heb ik op de voorbrond geplakt met wat schelpjes. 


Op deze foto kun je goed zien dat ik wat scheepspulletjes gebruikt heb, waaronder twee roeispanen, schelpen, bedel van een anker, weer wat tandwielen en een flesje met daarin een landkaartje (papier van Magnolia hiervoor gebruikt). Ook de banner is van Magnolia, dus wel geteld heb ik op één kaart maar liefst 5 stempels gebruikt. Hoe bedoel je combineren? Hihihi.

Als laatste geef ik hieronder een close-up van de bovenkaart waarop ik ook direct de copic markers nummers heb voor de liefhebbers:


Deelname challenges kaart 2

Nou dit was het weer voor vandaag! Ik kom woensdag weer terug met een andere creatie en dit keer voor Stempel-Magie Challenge als gastdesigner. Hopelijk misschien weer tot dan?


vrijdag 27 juli 2012

Little princess...


Hoi allemaal,

VAKANTIE!!!!! Joepie, ik heb eindelijk drie weken vakantie! We zitten heerlijk thuis nu en niets moet, alles mag... Zo heerlijk! Nu maar hopen dat het weer wel weer wat beter wordt, maar ja... Het blijft Holland. Mijn dochter is ook weer beter, maar ging wel langzaam.... Bedankt voor al jullie lieve en opbeurende reacties hierover.

Voordat ik naar mijn kaart ga, wil ik jullie wederom attenderen op een komende candy op mijn blog! Ik ben op 4 september jarig en daarom wil ik graag mijn trouwe volgers een cadeautje doen! Maar hierover snel meer, dus houd mijn blog in de gaten hihihih.

Hier dus weer een kaartje van mijn hand. Dit kaartje heb ik gemaakt voor het vriendinnetje van mijn dochtertje. Ze zit samen met haar bij de oppas twee keer per week en juist haar vriendinnetje kan altijd zo op deze manier (zoals wij noemen: appelig kijken). Ik vond daarom deze lieve stempel van Tilda with Blue Blanket uitermate passen bij de ontvanger van dit kaartje. De sketch heb ik gebruikt van de club Scrap & Stempel waar het hun maandwedstrijd betreft waarbij als optie stiksels moesten gebruiken. Ohhh ik schaam me echt, maar vorig jaar heb ik een gloednieuwe naaimachine speciaal voor kaarten maken gekregen voor mijn verjaardag en nu pas heb ik hem van stal gehaald... Maar... het resultaat is gelukkig gelukt.

Gebruikte materialen:
Papier: bazzill cardstock wit en kraft
Desingpapier: My Minds Eye Market Street
Stempel: Tilda with a blue blanket
Dies: Marianne Design klimop, label Magnolia
Embellies: bedels kledinghanger en beertje met bloem (gekocht bij stampsscraps.onetoshop.nl), lint uit eigen voorraad, parelpen mintgroen, bloemen Wild Orchid Crafts.
Inkt: Walnut Stain distress inkt, copic markers en voor een close-up van de stempel hieronder de kleurnummers:


Deelname challenges:
Magnolia Mania challenge- Princes & Princessess
Hanna and Friends - Celebration
Simply Magnolia - Embossing
Let's Link it up - All girls


Ik wens jullie (ondanks het komende mindere weer) toch een heel fijn weekend.



maandag 23 juli 2012

#37 Dutch Magnolia Lovers - Bon Voyage!!



Hoi allemaal,

Allereerst bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorige kaart en beterschapswensen voor mijn dochtertje. Vanaf zaterdagmiddag is het langzaamaan bergopwaarts gegaan, maar ze is nog steeds niet helemaal hersteld en heeft wel even tijd nodig om weer op krachten te komen.

Vandaag start er bij Dutch Magnolia Lovers weer een nieuwe challenge en dit keer heeft Neline een super inspiratiefoto met thema vakantie gemaakt die wij mochten gaan gebruiken. Direct borrelde bij mij ideeën door het hoofd om dan deze creatie ervan te maken.

Opdracht #37 luidt:
Maak een kaart naar aanleiding van deze inspiratiefoto. Je mag alles ermee maken zolang er maar iets is terug te zien van vakantie. Uiteraard moet er een Magnoliastempel gebruikt worden op je kaart. Kijk vooral ook op ons blog van Dutch Magnolia Lovers wat de andere designers hebben gemaakt met deze opdracht. Er zitten werkelijke bjoeties en uiteenlopende creaties bij! Wij hopen jullie hiermee te inspireren en doe gezellig mee met de challenge!


Hieronder wil ik jullie graag mijn koffer van alle kanten laten zien. Ik heb nl. de stans van Tim Holtz gebruikt en deze twee keer gestanst. Vervolgens aan beide zijkanten een zgn. harmonicaatje gemaakt en die ertussen geplakt, zodat de koffer echt "open" is. De onderkant heb ik dichtgeplakt.


Daarna heb ik spulletjes gezocht wat je zoal in een reiskoffer kan meenemen en waar zouden wij zijn zonder een landkaart, entreebewijsjes voor de film of andere bezienswaardigheden? Ik heb beide kanten gescrapt en hieronder zie je de achterkant en zijkant:



Ik heb mijn koffer afgewerkt met gouden splitpennetjes en gouden parelpen en natuurlijk een bloementoef en Magnolia hartswirls konden er niet ontbreken. Ook heb ik mijn nieuwste Magnoliastans gebruikt (label) en daar de tekst Bon Voyage opgeplakt en ik heb 3 bedels gebruikt die ook best toepasselijk zijn: paspoort, autootje en klokje. Deze heb ik wederom gekocht bij Stampscraps.onetoshop.nl

Tilda komt ook uit de Bon Voyage collectie en de Tilda & Edwin Tourbus komt uit de collectie Pet & Animalcollectie.

Deelname challenges:
Tilda's Town Challenge - anything goes
Totally Tilda Challenge - Tilda + a Magnolia sentiment

Hieronder nog even voor de liefhebbers de fotootjes van de afdrukjes en de kleurnummers erbij van mijn copic markers:



Ik ben benieuwd wat jullie van mijn reiskoffertje vinden en ik wens jullie een fijne werk- of vakantieweek toe! Tot snel weer!

zaterdag 21 juli 2012

#28 Sketchy Challenge - Teddy Bea in the rain



Goedemorgen allemaal! / Good morning everybody!

Hoe is het nu met jullie? Het is met mij redelijk... Mijn kind is alleen al de hele week ziek en gisteren zelfs even naar het ziekenhuis geweest... Gelukkig hoefde ze niet te blijven voor vochtinname, maar ze is wel erg verzwakt.... Zo'n klein humpie en zo ziek... Je wilt het bijna overnemen die pijn...

Ik heb vorige week en die week daarvoor een cursus gevorderden en speciale technieken van Copic markers gedaan bij Lydia Boode in de winkel van Hobbyvision van Jenine Siemerink. Goh, ik heb daar echt veel geleerd zeg! Daarnaast was het ook supergezellig! Dus Jenine en Lydia: nogmaals bedankt voor deze superdagen! Ik heb gelijk op mijn kaart hierboven twee technieken uitgeprobeerd, namelijk de rechte plooien en de confettischaduw. Ik ben nog niet helemaal tevreden over de plooien, maar ik blijf oefenen hoor!

Deze Teddybea heb ik gemaakt voor de nieuwe uitdaging bij The Sketchy Challenge die vandaag start en deze keer is het Karen's sketch en hieronder zie je haar prachtige sketch.

There is a new challenge over at The Sketchy Challenge and this time it's Karen's turn and this is what she has made! Is it great or not?
Onze sponsor voor deze challenge is The Crafty Witch. De prijs die je deze challenge kunt winnen, is echt super! Kom gezellig even kijken bij The Sketchy Challenge wat ook de andere DT-leden hebben gemaakt n.a.v. deze prachtige sketch!

This week our sponser is The Crafty Witch. And our prize this week is awesome! Come and see The Sketchy Challenge what the other DT-members have made of this lovely sketch!

Gebruikte materialen/used materials:
Paper: Bazill cardstock, Authentique Design paper
Stamp: Teddybo digistamp
Dies/punches: Nestabilitie, Magnolia cloud en borderdie, Magnolia swirl, Whimsey stamp die corner
Embellies: flowers of WOC, ribbon, charm, pearls, parelpen transparant
Ink: Distress ink wheatered wood, copic markers. En weer een close-up,  maar dit keer twee, want op de eerste foto kun je duidelijk de regendruppeltjes zien die ik heb aangebracht op de paraplu:


Deelname challenges:
Addicted to Stamps Challenge - For someone special
Wild Orchid Challenge - Shabby Chic

Ik wens jullie nog een zonnig en fijn weekend!


zondag 15 juli 2012

#64 Stempel-Magie Travel, Holiday or relax


Goedemorgen allemaal,

Ik wil de nieuwe volgers van harte welkom heten en wat leuk dat jullie mijn blog willen volgen! Ook mijn trouwe volgers wil ik graag weer even bedanken voor alle lieve reacties op mijn kaarten! 

Vandaag wil ik jullie mijn kaart laten zien die ik als gastdesigner voor Stempel-Magie Challenge gemaakt heb. De komende twee weken staat hun wedstrijd in het teken van Reizen, Vakantie of Relaxen... Ik heb het reizen dit keer genomen en daarom Travelling Tilda gemaskerd op haar koffers. Ze wacht werkelijk om op vakantie te gaan en dat haar dromen uit zullen komen!

Voor deze kaart heb ik wit cardstock gebruikt en dan gemat met kraft. Het designpapier is van My Mind's Eye Paris & Co wat ik echt supermooi papier vind. De sketch heb ik vrij simpel gehouden omdat het afdrukje best groot is. Tussen het afdrukje en het papierlaagje heb ik een label gemaakt en daarop gestempeld een postcard, zodat je daar ook nog wat op kunt schrijven. Aan de label heb ik een bedel van een klokje bevestigd. Ook een strik kan bijna niet ontbreken op mijn kaart en ik heb daar ook een bedel aan bevestigd van een fototoestel en de bedels heb ik gekocht bij StampsScraps onetoshop. Linksbovenaan heb ik een doily van Magnolia geplakt met daarop de letters Holiday. Een hoekjesstans van Whimsey stamps heb ik gebruikt om het geheel af te maken.



Ook heb ik natuurlijk weer een foto van het afdrukje gemaakt met daarop mijn copic nummers vermeld:


Deelname challenges:


Ik wens jullie nog een fijne zondag verder en tot de volgende keer!


zaterdag 14 juli 2012

Mr. Fix it!




Goedemorgen allemaal,

Gisteren was het mijn beurt om weer een kaart te plaatsen op de Copic Marker Benelux blog. Het was vrijdag de 13e.... Helemaal niet bij stil gestaan, maar toch hoop ik dat het juist voor jullie een geluksdag was?

Ik heb voor deze keer gekozen om een mannenkaart te showen. Dit vind ik zelf niet altijd even makkelijk om te maken, omdat ik nogal van de upsmuk en roze houd hihi, maar ik vind deze kaart toch wel stoer en mannelijk geworden...

Allereerst heb ik mijn cardstock wit gemat met kraft en vervolgens gebruik ik My Mind's Eye - Breeze designpapier dat zich prima leent voor mannenkaarten. De sketch heb ik vrij simpel gehouden om daar ook juist niet teveel poespas van te maken voor een man. Achter het afdrukje heb ik touw geweven en daaraan twee bedels gehangen van een hamer en een zaag. De sterren zijn van Nestabilitie en heb ik met koper embossingpoeder bewerkt, zodat het net even wat meer geeft dan alleen maar kraft. Ik wilde toch een beetje glitter aanbrengen.

De stempel is van Mo's Digital Pencil en heet Mr. Fix it. Zo staat deze heer er ook echt stoer bij vind je niet? De copic markers die ik hiervoor gebruikt heb, zijn:

Huid: E000-00-01-R20
Haar: W6-8-100
Shirt: BG72-75-57
Broek: E71-74-77
Laarsen: E74-77-79
Belt: E53-55-57
Gereedschap) N1-3-5
Koffers: YR24-E97-99 en YG93-95-97-99


De kaart heb ik daarna afgewerkt met een koperkleurige parelpen en een hoekjesstans. De kaart wordt voor de man van mijn vriendin die als hobby echt klussen heeft! Ik denk dat deze verjaardagskaart wel van toepassing is.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden en ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren om ook weer aan de mannenkaarten te gaan!


donderdag 12 juli 2012

Sunny slippers!!


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie mijn slippertjes laten zien die ik gemaakt heb voor de juffen van mijn dochters peuterspeelzaal. Volgende week krijgt zij ook vakantie en als bedankje heb ik dus deze zomerslippertjes gemaakt. Gisteren heb ik er al twee weggegeven die ik dus aan een gripzakje met bonbons had bevestigd. De juffen waren er al heel blij mee en kregen gewoon zin in de zomer!

Het patroon van deze slipper komt van de Magnoliaclub waar het op dit moment een zomerworkshop betreft. Het is niet moelijk en je kan er alle kanten mee uit en leuk om weg te geven toch zoiets? Ik heb er in totaal vier gemaakt en hieronder nog even de volgende twee slippers:


Gebruikte materialen:
Papier: Bazill cardstock wit, Magnolia designpapier voor alle slippers, maar steeds andere collectie
Stempels: Magnolia en tekststempel Marianne Design.
Stans: Magnolia heartflower border
Embellies: Lint, bedeltjes (gekocht bij Stamps-Scraps onetoshop) en bloemen Wild Orchid Craft
Inkt: Distress inkt Walnut Stain en copic markers.

Hieronder nog even een close-up van mijn gekleurde Tilda's:

Deelname challenges:
Tilda's Town challenge - favorite Tilda (I really cannot choose who's my favorite, but in any case Tilda with a daisy, because I use her a lot for my cards or projects, but all my Magnolia's are my favorite (LOL).

Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag vandaag!

dinsdag 10 juli 2012

Have a SUNNY day!




Hoi allemaal,

Nou het houdt allemaal niet op zeg met kaartjes hier op mijn blog... Vandaag wil ik jullie toch weer wat laten zien hoor... Zijn jullie het niet beetje zat? Ik hoop van niet...

Deze kaart heb ik gemaakt ter inspiratie voor de maandwedstrijd bij de Magnoliaclub. Het thema is vakantie en tsja, daar kijk ik wel erg naar uit! Ik ga binnenkort ook heerlijk met het gezinnetje op vakantie en met deze kaart kom ik al aardig in de stemming. Ik heb maar even kort van dit kaartje kunnen genieten, want ik heb hem al snel opgestuurd naar Christa die deze ondertussen al laaaaaaang binnen heeft voor haar verjaardag.

Dit keer heb ik het papier van Magnolia Summer Memories gebruikt en dat ademt gewoon zomer uit vind ik. Maar ook de stempel Tilda Inkey Largo, Flamingo en de tekststempel komen uit dezelfde serie van Magnolia. Ook heb ik de heartswirl van Magnolia gebruikt. Ik heb er lint, wondgaas, kant op verwerkt en ook mijn bloemen en schelpjes konden weer niet ontbreken. De bedels heb ik wederom gekocht bij StampsScraps Onetoshop. Ze heeft daar zulke gave bedels voor niet duur! Pareltjes en distress inkt maken mijn kaartje vervolgens compleet. Ik heb mijn stempels ingekleurd met de copic markers en heb ook stickles gebruikt op de flamingo en op het water!


Hierboven heb ik wederom weer voor de liefhebbers de kleurnummers van mijn copic markers.

Deelname challenges:
Stamps & Fun = Creativity - Sommer
Deep Ocean Challenge blog - Sea of love
Elke kaart een feestje - Het is zomer
Magnolia Stamp Lovers - Vacation
Simply Magnolia - Tilda with an animal
It's a Magnolia Challenge - inspiratiefoto zomers


Ik wens jullie een fijne dag toe vandaag! Ik ga vandaag naar een copic-cursus bij Hobbyvision! Ik heb er zin in! Ik vertel jullie later mijn ervaringen en hopelijk ook wat foto's van mijn kleurwerk!


maandag 9 juli 2012

Challenge #36 Dutch Magnolia Lovers



Hoi allemaal,

Nou daar ben ik weer hoor met alweer een nieuwe creatie, maar voordat ik hier meer over ga vertellen, wil ik jullie allemaal hartelijk danken voor alle prachtige, lieve reacties op mijn vorige kaarten. Wat ontzettend lief!

Vandaag start er bij Dutch Magnolia Lovers weer een nieuwe challenge en dit keer heeft Janet een prachtige sketch gemaakt die wij mochten gaan gebruiken. Ik houd persoonlijk wel van sketches, omdat je dan een beginpunt hebt en vandaar uit zelf verder kunt gaan in je kaart.

Opdracht #36 luidt:
Maak een kaart naar aanleiding van deze sketch. Je mag hem spiegelen draaien zolang we maar kunnen zien dat het deze sketch is. Ook de kleuren mag je zelf bedenken en er moet uiteraard een Magnoliastempel op zitten. Kijk vooral ook op ons blog van Dutch Magnolia Lovers wat de andere designers hebben gemaakt met deze opdracht. Er zitten werkelijke bjoeties en uiteenlopende creaties bij! Wij hopen jullie hiermee te inspireren en doe gezellig mee met de challenge!



Gebruikte materialen/used materials:
Paper: Bazzill cardstock, Wild Rose Studio
Stamp: Summerflower Tilda (Summer Memories 2012)
Dies/punches: Magnolia: heart swirl, border florish heart, tag, Whimsey Die corner
Embellies: Bloemen Wild Orchid Craft, lint, bedeltje friends (stampsscraps.onetoshop.nl), parels, scrappersfloss, stickles Stardust
Ink: Distress ink Walnut Stain, copic markers (close-up hieronder)


Deelname Challenges:
Midweek Magnolia Challenge - Happy Birthday
Just Hanna & Friends - Favorite Colours

Ik wens iedereen nog een fijne dag en tot de volgende keer.