Followers

zaterdag 31 maart 2012

The Sketchy Challenge #20



Goedemorgen allemaal! 
Good morning everybody!

Vandaag start er een nieuwe uitdaging bij The Sketchy Challenge en dit is mijn eerste uitdaging als Design Team member! Deze sketch is ook gelijk van mijn hand, dus ik ben best wel een beetje trots. 

There is a new challenge over at The Sketchy Challenge and this is also my first challenge as a Design Team member! It was directly my turn to create a sketch for this challenge, so I am a little proud hi hi. 

Deze uitdaging worden wij gesponsord door Saturated Canary en Krista heeft ons aangeboden dat elke DT-lid een afbeelding mocht gebruiken bij onze sketch. Ik heb de prachtige Orchard Love gebruikt, want ik was helemaal verliefd op dat prachtige haar! De tekststempel heb ik zelf "bedacht" en uitgeprint op mijn printer. Het papier dat ik gebruikt heb, is van Maja Design. Verder heb ik een hartjesdoily en bloemen van Wild Orchid Craft gebruikt en een swirl en besjes van Magnolia. Ook heb ik de nieuwe corners van Cheery Lynn gebruikt. Uiteraard is mijn stempel weer ingekleurd met mijn copic markers.

This challenge is sponsored by Saturated Canary and Krista offered each of the DT members an image they could use on their cards.
I have used Orchard Love, because I was in love by her stunning hair! I have printed my text on my printer and the design paper is of Maja Design. Furthermore I used a heart doily and flowers of Wild Orchid Craft, a swirl and berries of Magnolia. Also I used my latest purchase: the lovely corners of Cheery Lynn. Of course I used my copics to colour my image!

Hieronder heb ik weer een close-up gemaakt van mijn stempel gekleurd met de copic markers + de nummers:
Hereby my close up of the image that I coloured with my copics + the copic numbers:


Een fijne dag nog allemaal en een heerlijk weekend!
A lovely day today and also a good weekend!


woensdag 28 maart 2012

Zomaar een kaartje...


Hoi allemaal,

Allereest welkom aan mijn nieuwe volgers en wat leuk dat jullie mijn blog hebben gevonden en willen volgen. Ook mijn trouwe volgers wil ik weer bedanken voor de altijd trouwe en lieve berichtjes op mijn kaarten!

Vanavond heb ik meegedaan aan een SOL bij de Magnoliaclub, waarbij een sketch uiteindelijk is gemaakt. Dit is mijn kaartje geworden. Ik heb het designpapier van Memorybox gebruikt, een tekststempel van Marianne Design, Magnolia heartswirl, roosjes van Wild Orchid Craft, stickles goud en Tilda catching stars stempel uit de laatste Magnolia-serie. Ik vind haar zo'n schatje en dat haar!!!! Ik ben dol op het kleuren van steil haar en ik was daarom direct verliefd op dit stempeltje.

Deelname challenges:
Hanna & Friends - flowers
Magnolia Down Under challenge - Bingo (Dies/punches-flowers-glitter/bling)
Design team Moeders Hobbypaleis - paarse creatie

Ik ben zo benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden. Ik kijk dan ook weer uit naar jullie reactie.

zondag 25 maart 2012

Oh oh waar blijft de tijd....


Dag lieve blogdinnen,

Wat is het toch heerlijk weer hè? Ik ben ook eindelijk van het mooie weer aan het genieten, nadat ik afgelopen week toch een heftige terugslag kreeg en toch weer ziek geworden (of eigenlijk nog steeds was...). Ik ben nu weer helemaal beter, alleen nog wat last van mijn keel. Dit weekend is dan echt een cadeautje en volgende week blijft het gewoon mooi! Heerlijk gewoonweg! Eigenlijk alleen helemaal geen freubelweer hi hi, maar 's avonds ga ik toch weer heerlijk freubelen.

Deze kaart wil ik graag laten meedoen aan de volgende challenges:
Stamps & fun = creativity - spring
Scr@p-Cards Challenge - Paascreatie
Anything goes Challenge - get ready for Easter
Simply Create Too challenge - spring
Een hoop inspiratie scrapkaarten challenge - voorjaarskaartje

Het papier is van Echo Park - Victorian Garden en ik heb een Weestamp gebruikt. Ik vind dit haasje zo schattig! Daarnaast weer natuurlijk een Magnolia-swirl, wat bloemen en de tekststempel is van Magnolia.

Ook heb ik een "clean & simple" kaartje gemaakt voor mijn neefje die vandaag 2 jaar geworden is. Het is een klein easelkaartje geworden wat ik zo schattig vind.


Deze kaart wil ik graag laten meedoen aan de volgende challenges:
Elke kaart een feestje - ronde kaart met stippen
Cute Card Thursday - anything goes

Ik ga vanavond weer heerlijk aan de freubel om een inhaalslag te maken hi hi, want door ziek zijn is het er even niet meer van gekomen.... Fijne zondag allemaal nog en tot snel weer!

zondag 18 maart 2012

Happy Easter & Birthday


Goedenavond allemaal,

Allereerst wil ik iedereen die ik volg even via deze weg vertellen dat ik prachtige kaarten en creaties bij jullie heb gezien! Doordat ik de hele week ziek was, kon ik helaas niet alles bijhouden om bij iedereen persoonlijk een berichtje achter te laten... Ik hoop komende week weer persoonlijk bij jullie een bezoekje te doen!

Vandaag heb ik in een sneltreinvaart twee kaarten gemaakt en ik begin bij mijn laatste kaart hi hi... Deze kaart heb ik gemaakt voor een clubmaatje waaraan ik een Paaskaartje ga sturen. De stempel is een van de nieuwste Wee Stamps en deze vind ik zoooo schattig! Ik heb het papier van Echo Park - Victorian Garden gebruikt en dat vind ik zo heerlijk lente!

Deelname challenge:
Krea Teja Team: Pasen en een paasei op je kaart

Ook heb ik onderstaande kaart gemaakt voor mijn buurmeisje. Zij is helemaal zot op paarden en rijdt ook paard. Ik moest dan ook echt niet aankomen met een andere kaart dan iets met paarden.... Ik had deze stempel dan ook al een tijd in mijn hoofd om voor haar te maken en ook die bedel had ik al bijna een jaar in huis speciaal voor mijn buurmeisje. Ik heb hem vanmiddag gegeven (was zelfs nog nat van de lijm hi hi). Echt op  het laatste moment, maar ze was er suuuuuuper blij mee!


Hiervoor heb ik het papier van My Minds Eye gebruikt, wat een wat ouder blokje was, maar niet minder mooi! Ik heb mijn Crealies borderstansen helemaal teruggevonden en vond ik ook leuk om hier wederom te gebruiken.

Deelname challenges:
Stamp with fun - sketch
Cute Card Thursday - Happy Birthday

Ik ben benieuwd wat jullie weer van mijn kaartjes vinden en ik lees jullie berichtjes altijd erg graag. Nog een fijne zondag en tot de volgende keer weer!

zaterdag 10 maart 2012

Happy Easter


Hoi allemaal,

Vandaag al weer een 2e berichtje van mij, maar nu met een vanavond gemaakte kaart. Ik moest mezelf gewoon even terugtrekken op mijn hobbykamer. Mijn dochtertje is al twee dagen zeer ziek met gemiddeld 40-41 graden koorts en er is ook nog eens kinkhoest geconstateerd. Ik zit dus letterlijk bijna de hele dag met een ziek kind op schoot, want ze wil mij gewoon blijven voelen. Nu mijn man vanavond thuis was, wilde ik gewoon even tijd voor mezelf, want ik loop zo achter met alles wat ik nog zou doen...

Deze kaart heb ik gemaakt met het prachtige papier van My minds Eye, Howdy Doody. Ik heb daarbij een Tilda gebruikt met eitjes. Ik heb een stans van Marianne Design gebruikt, evenals mijn favoriete swirl van Magnolia, maar ook een Crealies stans tulpen. De tekststempel is ook van Magnolia. Daarnaast kan er op mijn kaart bijna nooit een lintje met strik ontbreken, dus nu ook weer. Vervolgens heb ik weer parelpen gebruikt en Wild Orchid Craft bloemen.

Deelname challenges:
Duymelot Design Team - sketch + kleur geel + 1 andere kleur (is bij mijn zalmroze)
Stampavie and more - Spring/easter

Hieronder heb ik ook weer eens een foto van de stempel met daarbij genoteerd de copicnummers die ik gebruikt heb.

Ik wens jullie een fijn weekend. Ik hoop dat het voor mijn gezinnetje dit weekend ook wat beter zal gaan...

vrijdag 9 maart 2012

Love bugs in a balloon


Dag lieve allemaal,

Allereerst dank jullie wel voor jullie overweldigende warme en lieve reacties op mijn nieuwe lay-out van mijn blog. Ik ben er ook heel er blij mee!

Vandaag wil ik jullie een kaartje showen die al even af was, maar nog geen tijd gehad om deze te posten op mijn blog. Deze kaart heb ik gemaakt als voorbeeldkaart voor de nieuwe Adorable Wee Stamps Club waarbij wij deze maand een kleurwedstrijd hebben van roze/bruin en er moet uiteraard een Wee Stamp op je kaart zitten. Omdat de maand nu gestart is, kan ik hem ook aan jullie laten zien.

Ik heb het papier van Basic Grey, Bittersweet gebruikt, hartenstans van Tim Holtz, deze met crackle paint bewerkt en daarna de stempel van Tim Holtz muzieknoten erop gestempeld. Verder heb ik de hartenswirl stans, de vlinder en de borderpons van Magnolia gebruikt en natuurlijk weer lint met strik en veel bloemetjes.

Deelname challenges:
Stamps & Fun = Creativity - one bow
Charisma Cardz Challenge - Ribbons

De kaart is bedoeld voor mijn broer en schoonzus die deze maand 7 jaar getrouwd zijn. Ik denk dat deze wel in hun straatje past hi hi.

Ik wens iedereen nog een fijne dag en tot snel weer!

woensdag 7 maart 2012

Vol trots presenteer ik jullie...

Lieve volgers en blogdinnen,

Het is zover! Eindelijk kan ik jullie laten zien dat ook ik nu een eigen blog lay-out heb en die is ontworpen door Sieta. Ik had bij o.a. Nellie en Tineke gezien dat zij prachtige lay-outs hebben die Sieta heeft ontworpen en daarom heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Sieta gevraagd of zij dit ook voor mij wilde maken. En dat wilde ze! Oohhhh zo lief vond ik dit! Ze wilde van mij twee afdrukjes ontvangen die ik zelf gekleurd heb en daar is zij mee aan de slag gegaan.... Dit is het prachtige resultaat en ik kan jullie zeggen.... Ik zit hier het berichtje te typen als een trotse aap met zeven staarten hi hi!

Sieta, nogmaals heel erg bedankt voor deze prachtige lay-out en daar ben ik voorlopig nog even niet op uitgekeken hoor! Superzzz bedankt ook voor je tijd en geduld.

Uiteraard ben ik ook zeer benieuwd wat jullie van mijn nieuwe blog lay-out vinden.

Lieve groetjes en tot snel weer!

zondag 4 maart 2012

Spring - Easter Magnolia card





Goedenavond allemaal,

Vanavond heb ik niet gefreubeld, maar wat achterstallig computerwerk gedaan. Mijn moeder is ook bij mij te logeren en dan ga je natuurlijk niet ongezellig boven zitten hi hi. Toch wilde ik jullie vandaag een kaartje van mij laten zien. Deze kaart had ik al eerder gemaakt voor de maartwedstrijd bij de Magnoliaclub als voorbeeld/inspiratiekaartje. Het is een soort doorkijkkaart geworden met maar liefst 3 Magnoliastempels!

Ik heb voor deze kaart het papier van Pion weer gebruikt en wat is dit toch prachtig papier om mee te werken. Verder heb ik veel stansen gebruikt: Nestabilities, Magnoliadie Vlinder, Harenswirl Magnolia, maar ook de pons van Mireille design kleine vlinder. Verder weer de Wild Orchid Craft bloemen. Op het origineel heb ik ook nog parels geplakt, alleen die was ik nog vergeten toen ik de foto nam...

De kleuren ben ik helaas vergeten op te schrijven van mijn copics (althans, ik had ze wel opgeschreven, maar ik heb nog geen mooi notitieboekje (LOL) waarin ik deze nummers kan schrijven en nu ben ik mijn kladje kwijtgeraakt.... Mijn dochter is aan de haal gegaan met een aantal kladjes hi hi.

Deelname challenges:
Scrap & More challenge - bloemen
Deep Ocean Challenge blog - spring
Cute Card Thursday - signs of spring
Just Magnolia - anything goes (option of stiches)
Totally Tilda Challenge - Tilda with die cuts & punches
Magnolia Stamp Lovers - punches
Een hoop inspiratie scrapkaarten challenge blog - alles mag

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn lente/paaskaart vinden en wens jullie verder nog een fijne avond! Morgen moet ik weer werken, dus ik ga nu mijn bedje opzoeken hi hi.

Lieve groetjes, Chantal

zaterdag 3 maart 2012

A magical birthday!


Dag lieve allemaal!

Vanmiddag heb ik deze kaart afgemaakt... Ik ben gisteren voordat mijn visite kwam, begonnen en vandaag afgemaakt...

Ik ben helemaal wauws van deze Teddybo-afbeelding.... Zo mooi!!! Ik dacht daar moet ik een kaart meemaken in het blauw/geel.... om het in de tovenaarsstijl te behouden. Toen ik het nieuwe Glitz-paperpad blokje had gekocht, wist ik dat die heel mooi zou combineren met deze stempel.... Ik heb de sterrenstans gebruikt van Tim Holtz en deze ge-emost met een goud glitter. Die ster op de strik is ook van papier en is een deel van een ster-borderrand van Die-Namics. Ik vond de border alleen wegvallen op mijn kaart en heb uiteindelijk één sterretje ook met dezelfde embossingpoeder bewerkt. Vind het wel een grappig effect geven. Alleen mijn hele bureau lag onder de glitters hi hi. De tekst heb ik zelf bedacht en geprint met de computer.

De roosjes had ik niet in die kleur blauw, maar ben met mijn copics aan het kleuren gegaan om toch die donkerblauwe kleur te krijgen. Ik heb geen airbrush (helaas....), want dan zou het zeker makkelijker gaan, maar ben dus heerlijk op de hand aan de gang gegaan hi hi.

Deelname challenges:
Teddy bo Challenge blog - pearles and swirls (2nd entry)

Hieronder nog even een close-up van Teddybo met mijn copicnummers erbij.


Ik wens jullie allemaal een heel fijne avond en een onwijs mooi weekend! Tot de volgende keer weer.

Lieve groetjes, Chantal

donderdag 1 maart 2012

Happy Birthday TeddyBea!


Goedenavond allemaal,

Dank jullie wel allemaal voor jullie lieve berichtjes op mijn vorige kaart. Sommigen hebben gevraagd waar ik het modelletje vandaan had van mijn kaart. Ik kan jullie het beste dan aanraden om naar de Magnoliaclub te komen op clubs.nl, want daar kun je - als je lid bent - de SOL volgen om deze ook te maken.

Vanavond heb ik weer eens een Teddy Bea kaartje gemaakt. Ik heb nog best veel stempels gekleurd liggen en zoveel ideeën in mijn hoofd, maar te weinig tijd om ze te maken.... Kennnen jullie dat gevoel ook? Ik heb deze kaart met het nieuwe Pion-papier gemaakt wat helemaal mijn ding is. Ik houd wel van romantisch, roze en veel bloemen hi hi...

Deelname challenges:
Teddy Bo & Co challenge blog - pearls & swirls
Magnoliacardschallenge - bingo (punch/dies - flowers - ribbon)
Papertake Weekly Challenge - sketch 65
Simon Says Stamp challenge - anything goes

Gebruikte materialen:
Papier: Bazzill cardstock, Pion designpapier
Stempel: digistempel Teddybo
Punches/dies: cheerylynn swirl, Magnolia heart-swirl, vlinder van Mireille design
Diversen: lint, parels, lintparel, hartjesparel, bloemen en roosjes Wild Orchid Craft, lint, kant
Inkt: Walnut stain distress inkt, copic markers en voor een close-up hieronder weer een foto van mijn gekleurde stempel.


Ik ben weer benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden en alvast bedankt voor jullie lieve reacties.

Lieve groetjes, Chantal