Followers

woensdag 29 februari 2012

Tilda met pioenroos



Hallo allemaal,

Wat een overweldigende, warme en lieve reacties hebben jullie mij gegeven op mijn GD bij It's a Magnolia Challenge! Dank jullie wel! Toen ik dit zaterdag op mijn blog mocht plaatsen, had ik op dat moment ook wederom een ras-keurmeesterexamen Cairn terrier en ook daar ben ik voor geslaagd. Mijn dag kon toen helemaal niet meer stuk.

Vanavond ben ik aan het stoeien geweest met een SOL die gegeven was door een beheerdersmaatje van mij, maar ik kon die avond zelf helaas niet deelnemen. De hints blijven echter nog even online staan en daarom heb ik alsnog de SOL kunnen maken en ik moet zeggen dat ik het een superleuk modelletje vind! Ik ben alleen zelf niet zo tevreden uiteindelijk over de stempelrandjes. Die had ik toch weg moet laten.... Maar goed, gedane zaken....

Deelname challenges:
Elke kaart een Feestje! - uitdaging 104 kleurenuitdaging
Addicted to stamps challenge - Geburtstag mit punkten
Dutch Magnolia Lovers - make an envelopcard

Ik heb gebruik gemaakt van Tilda met pioenroos, paperpad My Minds Eye Be Happy, veel roosjes van Wild Orchid Craft, stickles en natuurlijk een kantje en lintje. Hieronder een close-up van mijn copicnummers die ik gebruikt heb.

Ik wens jullie allemaal nog een fijne avond en tot de volgende keer. Ik kan jullie zeggen: ik heb best veel kaarten klaarliggen om aan jullie te showen. Dit zal wrs. het weekend worden dat ik ze kan/zal plaatsen...

Lieve groetjes,
Chantal

zondag 26 februari 2012

Gast designer bij It's a Magnolia Challenge!

Hallo allemaal,

Hier even een kort berichtje van mij zonder kaart, want ohh, ik ben zo trots dat ik jullie dit prachtige nieuws kan en mag vertellen. Het team van It's a Magnolia Challenge had een oproep gedaan wie er interesse had om twee maanden lang gast designer te zijn bij hun challengeblog. Ik heb mij hiervoor opgegeven en.... gisteren ontving ik het onwijs fantastische bericht dat ik door het team ben uitgekozen om in de maanden mei en juni gastdesigner te zijn bij deze schitterende blog! Ik vind het heel spannend, maar helemaal te gek! Ik ga mijn best doen om uiteraard mooie creaties te maken en zal jullie t.z.t. hiervan natuurlijk op de hoogte houden!


Kom vooral een kijkje nemen op hun challengeblog! Op dit moment loopt challenge 26 - pimp een verpakking en je kan nog tot 3 maart je creatie opgeven.

Lieve groetjes,
Chantal

vrijdag 24 februari 2012

Silver Fairy


Dag lieve blogdinnen,

Allereerst hartelijk bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorige kaarten! Wat overweldigend weer en altijd zo fijn om te lezen! Vandaag twee kaarten gemaakt, maar waarvan ik er één pas volgende week kan plaatsen. Deze kaart wil ik jullie wel graag laten zien. Het stempeltje had ik afgelopen weekend gekleurd bij een gezellig daggie uit bij Scrap&More en wachtte gewoon om op een kaart te komen. Het is de prachtige Weestamp Silver Fairy en omdat mijn hobby- en clubmaatje Margreet en ik nu de Adorable Weestamp Club begonnen zijn, wilde ik natuurlijk een kaart hiermee plaatsen.

Deelname challenges:
Stamp with fun - shapes
Lollipop Crafts - anything goes
Stamps & Fun = creativity - favorite stamp
Simon Says Stamp Challenge - use 3 different design papers
Simply Creat Too challenge - add sunshine to your day
Cute Card thursday - winged things
Hanna & Friends - pearls

Hieronder nog even een close-up van mijn ingekleurde stempel met de copicnummers erbij voor de liefhebbers en ik heb het nieuwe blokje van My Minds Eye - Howdy Doody gebruikt, een swirl van Magnolia, bloemetjes van Wild Orchid Craft, lint, bedel en dies van Cheery Lynn, Crealies, Nestabilities. Een strikje en kant kon er niet natuurlijk ook niet ontbreken...


Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden en ik wens jullie allemaal alvast een fijn weekend!

Lieve groetjes, Chantal

zondag 19 februari 2012

Wishing you a great day!


Goedenavond allemaal,

Vandaag al weer mijn 2e post! Dit is mijn 3e kaartje die ik dit weekend heb afgemaakt en deze kaart heb ik met hetzelfde paperpad Glitz gebruikt als mijn kaart van vanochtend. Ik vind deze Tilda echt helemaal geweldig en vooral dat mooie steile haar vind ik helemaal super om te kleuren. Ik moet van mezelf aardig wat kaarten maken voor de maand maart, want ik heb veel gelegenheden... Dus deze drie kaarten doen daar goed aan mee.

Ook ben ik superblij dat ik bij de top 3 geëindigd ben bij de Nederlandse Kaartenuitdaging met mijn schudkaart. Heel erg bedankt! Ook ben ik deze week bij de top7 geëindigd bij Creatalicious Challenge. Mijn week kon dus niet meer stuk.

Deelname challenges:

Hieronder geef ik weer een close-up van mijn gekleurde stempel. Ik vind vooral (als ik dit mag zeggen... hi hi) mijn broekkleur erg mooi geworden, want het is exact dezelfde kleur als het designpapier (heel donker bruin met vleugje groen).


Ik wens iedereen nog een fijne zondag toe en tot snel weer! Ik ga nu eens heerlijk bij jullie rondneuzen in blogland, want daar loop ik aardig wat posts achter.

Lieve groetjes, Chantal

Teddy Bea & Tilda kaartje

Card no. 1


Goedemorgen lieve blogdinnen,

Gisteren heb ik een heerlijk freubeldagje gehad. Overdag was ik bij Angelique van Scrap&More waar wij met z'n vijven (Saskia, Yvonne, Dina, Angelique en ik) gezellig de hele dag aan het (voornamelijk) kleuren zijn geweest. Ik vond het leuk om hen eens in het echt te ontmoeten en het was een supergezellige dag meiden! Ook mijn portemonnee was weer wat lichter hi hi aan het einde van de dag, want ik kon het toch niet laten om gelijk wat spulletjes te kopen in de winkel.

Vervolgens gisterenavond drie kaarten afgemaakt. Ik show er nu twee van de drie, want de derde is wel klaar, maar moet nog in elkaar gezet worden.

Deelname challenges card no. 1
Nederlandse kaartenuitdaging - uitdaging 13 sketch
Paperplay Challenges - critters
Cute Card Thursday - Flower power
Allways something creative - Tierisch

Ik heb het blokje van My Minds Eye Lost & Found Blus gebruikt, een Teddybo-stempel dat ook wel een van mijn favoriete stempels worden! Hierbij ook weer een close-up met de gebruikte copic-nummers:


Dan wil ik ook graag kaart nummer twee laten zien en dit is weer een Magnoliastempel geworden uit de laatste Sweet Crazy Love Collectie.

Card no. 2

Bij deze kaart heb ik gebruik gemaakt van het supermooie blokje Glitz. Ook heb ik weer eens Stempelglede gebruikt voor de randen van mijn stempel, een mooie strik en een kantje, plus uiteraard weer een toefje blomen hi hi.

Deelname challenges:
Stamps & fun = creativity - Geburtsdag
Deep Ocean Challenge - pink and brown
The Secret Crafter Saturday Challenge - bingo (Swirls, flowers, pearls)
The Ribbon Girl blog - pink, brown & cream

Ook van deze kaart heb ik weer een close-up voor de copic nummers:


Ik hoop vandaag nog terug te komen met de derde kaart als ie af is! Een fijne zondag allemaal gewenst!

Lieve groetjes, Chantal

dinsdag 14 februari 2012

Just a note... Edwin and his butterfly


Hi lieve volgers,

Wat ben ik blij dat ik jullie weer kan zien zo op mijn blog, want wat heb ik in de rats gezeten sinds zondagavond tot en met vanavond! Door een blinkie op mijn blog, bleek ik opeens zonder dat ik het weet iets van een mogelijke virus te krijgen op mijn blog/pc, dus werd mijn blog tegengehouden uit voorzorg. Uiteraard fijn dat dit gedaan wordt door Google, maar ook lastig, want ik kon echt nergens bij!

Door puur toeval kwam ik erachter aan welke blinkie het lag en deze via Explorer verwijderd van mijn blog. Alles is nu weer goedgekeurd en veilig!!! Wees dus niet bang en kom gezellig langs!

Vanavond heb ik daarom uiteindelijk deze kaart (af)gemaakt tijdens het kletsen met een club- en hobbymaatje van mij via Skype. Wat geweldig is dit toch! Ik heb Bazzill cardstock en My Minds Eye So Sophie Graceful gebruikt, uiteraard een Magnoliastempel en dit keer Edwin with Butterfly.

Deelname challenges:
TOMIC - sketch + Edwin
Alphabet Challenge - A for animal antics

Hieronder nog even een close-up van Edwin met daarbij zoals jullie van mij gewend zijn, de copic-nummers.


Welterusten en tot de volgende keer!

Lieve groetjes, Chantal

zaterdag 11 februari 2012

Tilda with tulips


Goeiemorgen lieve blogdinnen!

Althans, ik denk dat het voor jullie in ieder geval morgen is als jullie mijn berichie zien. Het is weer eens nachtwerk geworden hi hi hi... Allereerst wil ik wederom mijn grote dank en bewondering uitspreken voor jullie lieve meiden. Ik vind het altijd super om jullie lieve reacties op mijn kaartjes te lezen. Dank jullie wel daarvoor!

Deze keer heb ik eens de turqoisekleuren opgezocht en deze kaart ermee gemaakt. Ik heb het paperbloc van Bo Bunny-Gabriella gebruikt. Uiteraard kunnen mijn bloemetjes, swirls, kant en lint ook niet ontbreken en ik vond het wel leuk - omdat het papier ook vlinders heeft- kleine vlindertjes erbij te ponsen en op de kaart te plakken.

Deelname challenges:
Elke kaart een feestje - uitdaging 101 sketch
Anything goes challenge - bingo (I used the line distress - your choice - ribbon/lace)
Charisma Cardz Challenges - things with wings
Design team Moeders Hobbypaleis - Vlinders en bloemen

Hieronder nog even mijn close-up met de copicnummers voor de liefhebbers, want ik weet dat sommige blogmaatjes hier graag naar kijken om ideeën op te doen.


Ik kijk graag weer uit naar jullie lieve reacties en alvast een fijn weekend gewenst allemaal.

Lieve groetjes,
chantal

donderdag 9 februari 2012

Tilda with chain hart - shaker card


Hi lieve blogdinnen,

Vanavond heb ik een SOL gegeven bij de club Magnoliaclub en dat was super gezellig. We hebben een schudkaart gemaakt en dit is mijn eigen resultaat. Ik had twee weken geleden ook al een soortgelijke kaart gemaakt met hetzelfde papier en deze kaart staat bij Sas te pronken!

Ik heb gebruik gemaakt van Tilda with a chain hart en papier van My Minds Eye - Lost & Found Union Square. Ik heb ook weer het mica ge-embost met een hartjesfolder. Verder natuurlijk weer lint, bedeltje, parelpen en een prachtige tekststempel van Nicole Verkooijen om het af te maken. Ik vind haar weer helemaal mooi geworden.

Deelname challenges:
Nederlandse kaartenuitdaging - uitdaging 12 sketch + valentijn
Duymelot Design Team - februari harten en rood
Scrap & More Challenge blog - Valentijn/liefde
It's a Magnolia challenge - valentijn
Just Magnolia - anything goes with option Valentine
Magnolia Down Under challenge - Love is in the air
Addicted to Stamps challenge - valentine
Magnolia-licious Challenge - vintage & shabby chic
Stamp with fun - Love

Hieronder nog even een close-up van Tilda achter raampje met hartjes voor de copic-nummers:

En nu toch echt mijn bedje in.... Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden.

Lieve groetjes, Chantal

woensdag 8 februari 2012

Tilda with daisy


Hi allemaal,

Vandaag wil ik jullie deze kaart showen. Deze heb ik al eerder gemaakt voor blogmaatje Sandra. Zij is binnenkort jarig en ik heb haar deze kaart dus gestuurd. Ze heeft de kaart nu ontvangen, dus kan ik jullie deze nu ook laten zien. Dit is Tilda with a daisy uit de laatste serie van magnolia Sweet Crazy love collection. Het papier is ook nieuw en wel van Basic Grey Kissing Booth. De hartjesstans is van Marianne Design en heb ik mogen lenen van Marga om te stansen. Kijk trouwens eens op Marga's blog, want ze geeft een leuke verrassingscandy weg!

Deelname challenges:
Stamps & fun = creativity - hearts
Magnolia Mania - Anything goes
Papertake weekly - anything goes
Simply Create too - Red hot

Hieronder nog een close-up met de copic nummers:

Fijne avond nog allemaal! Ik ga vanavond een SOL geven op de club van Magnoliaclub! Ik heb er zin in!

Lieve groetjes, Chantal

dinsdag 7 februari 2012

Twee Weestamps Kerstkaartjes

Card no. 1

Hoi allemaal, Vanavond heb ik twee kerstkaartjes tegelijk gemaakt en de stempels had ik al ingekleurd liggen... Ik wil toch wel proberen alvast wat voor te werken voor de komende kerst, want ik ben toch wel door het virus aangestoken.

Deelname Challenge card no. 1

Deze eerste kaart is gemaakt met Bazzill papier, Bo Bunny Snowfall Design papier en de ik heb het stempeltje van Weestamp gebruikt. Ik vind haar zo lief. Daarnaast natuurlijk weer WOC bloemetjes, lint, swirls en Liquid applique voor het sneeweffect. Hier ook nog even een close-up voor de copic nummers die ik gebruikt heb:



Dan nu mijn tweede kaart van de avond...
Card no. 2
Deelname Challenge card no. 2


Deze tweede kaart is gemaakt met Bazzill papier, Echo Park Winterpark Design papier en ik heb wederom een stempeltje van Weestamp gebruikt. Daarnaast natuurlijk weer WOC bloemetjes, swirls en Liquid applique voor het sneeweffect. Hier ook nog even een close-up voor de copic nummers die ik gebruikt heb:

Nu ga ik toch echt bedje op zoeken... Welterusten en tot snel weer allemaal.

Lieve groetjes, Chantal

vrijdag 3 februari 2012

Een wolk van een.... teddybea


Hoi lieve blogdinnen,

Allereerst hartelijk dank voor jullie lieve, warme, overweldigende reacties op mijn schudkaartje! Ik heb het kaartje vandaag op de bus gedaan, dus blogmaatjes: houd je brievenbus in de gaten! Wie zal de kaart morgen in de bus ontvangen?

Vandaag heb ik een kaartje gemaakt tussen alle drukte door, want gisteren was mijn man jarig en morgenavond, maar ook zaterdag ontvangen wij veel visite nog voor zijn verjaardag. Ik vond het daarom heerlijk om vanavond mijzelf even op mijn hobbykamer terug te trekken voor dit kaartje. Het wordt een kaartje voor een lieve collega van mij die eind januari bevallen is van een dochtertje na een nogal moeilijke periode om zwanger te kunnen worden.

Zoals je hieronder beter kunt zien, heb ik er een soort schommelkaartje van gemaakt, omdat het hartje bungelt met Teddybea op haar wolk erop. Ik vond dit net even een extra touch eraan geven. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.


Deelname challenges:
Crazy meiden club - wedstrijdsketch februari
Hanna & Friends - Bingo (pearls, lace, dies)
Simon Says Stamp Challenge - animals antics
Elke kaart een Feestje! - een kaart voor iemand speciaal
Lollipop Crafts - Anything goes

Gebruikte materialen:
Papier: Bazzill cardstock, Elines Huis design papier
Stempel: digistempel Teddybea, Marianne Design papier tekststempel
Dies: Nellie Snellen heart, Magnolia label
Overig: Kant rondom hartje gedrapeerd, kant, lint, brads, parels, veiligheidspeldje, scrappersfloss, Wild Orchid Craft bloemen, Magnolia bling (naam weet ik even niet, maar gehad van een lief blogdinnetje), bedeltje kinderwagen (ook gekregen van een lief clubmaatje).
Inkt: Distress inkt walnut Stain, Antique linen, copic markers en voor de nummers hieronder weer een close-up:


Morgen zal ik hoogstwaarschijnlijk met nog een kaart komen, zodra deze is gearriveerd bij de persoon voor Valentijn.

Ik kijk uit naar jullie reactie en alvast een fijn weekend allemaal.

Lieve groetjes, Chantal