Followers

vrijdag 30 december 2011

Laatste kaart van 2011?


Lieve allemaal,

Hier ben ik weer en wel op de drempel naar het nieuwe jaar 2012. Vanaf hier wil ik daarom jullie allemaal een gezond, liefdevol en vooral creatief nieuw jaar toewensen. Het is voor mij nogal een bewogen jaar geweest, met voor mij heel veel nieuwe en spannende stappen die ik gezet heb. Ik ben er nog niet, maar ik vind wel dat ik bepaalde beslissingen in mijn leven heb durven nemen en daar ben ik heel trots op. Een van die beslissingen is mijn eigenlijk nogal prille hobby uitbreiden met o.a. een blog en daar komen jullie om de hoek kijken, want wat zou ik toch moeten doen zonder mijn trouwe en lieve volgers? Ik dank jullie dan ook vanuit de grond van mijn hart! Ik kijk uit naar een onwijs mooi, gezellig 2012 met elkaar waarin wij van elkaars prachtige creaties mogen blijven genieten!

Vanavond heb ik een kaart gemaakt. Het stempeltje heb ik gisteren gekleurd tijdens een gezellige dag met twee clubmaatjes van mij. Ohhh we hebben heerlijk zitten kletsen, maar zij hebben ook een projectje gemaakt dat ik had samengesteld met een scrapkit. Het resultaat kan ik nog niet laten zien, maar dat komt snel op mijn blog hoor! Margreet en Lindsey, het was toppie gisteren! Bedankt voor de gezelligheid.

Deze kaart laat ik meedoen aan de volgende challenges:
Cutie Sunday - sketch
The Dutch Magnolia Chickies challenge - roze/wit
Creatalicious Challenge blog - roze, wit, groen, paars

Gebruikte materialen:
Papier: Bazzill cardstock, My Minds Eye Market Street
Dies: Magnolia swirl, Magnolia Leaves, Crealies border 16, Nellie Snellen hartstans
Stempel: Magnolia Tilda with rose, tekststempel Marianne design
Overige materialen: Wild Orchid craft bloemen, lint, parelpen, distress inkt walnut stain, copic markers

Hieronder weer een close-up met copic nummers:

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden en als laatste nogmaals: een heel fijne jaarwisseling en tot in 2012!!!

Lieve groetjes, Chantal

dinsdag 27 december 2011

Thinking of you...


Hoi allemaal,

Hebben jullie ook allemaal een fijne kerstdagen gehad? Ik wel! Ik heb wel de hele (schoon)familie gezien, maar het was supergezellig! Vandaag heb ik weer eens een kaartje gemaakt en dit keer geen kerstkaart! Ik had deze dame al een tijdje op mijn verlangslijstje staan om te maken, want ik vind het zo'n schattige stempel!

Met deze kaart wil ik graag weer meedoen aan een aantal challenges:
Cute Card Thursday - nr. 196 sketchtime
Deep Ocean Challenge - Warm Wishes
Simon Says Stamp Challenge - Let's play bingo (Ribbon/gems/sparkle or glitter)
Charisma Cardz Challenge - anything goes

Gebruikte materialen:
Papier: Bazzill cardstock, My Minds Eye Lost & Found Madison Avenue
Stempel: Magnolia lying, tekstempel (merk niet bekend)
Dies: Magnolia Swirl, Crealies leaves
Embelissements: Lint, brads, Stickles, Wild Orchid Craft bloemen, plakparels, decorative corner
Stempelinkt: Walnut Stain, Old paper
Ingekleurd met: copic markers en voor de nummers hieronder een close-up


Ik wens jullie allemaal nog een fijne avond en tot snel weer!

Lieve groetjes, Chantal

zaterdag 24 december 2011

Uitslag Christmas Eve Candy!!

Dag lieve meiden op deze mooie kerstavond,

Allereerst wil ik jullie allemaal heerlijke kerstdagen en een onwijs mooi, gezond, inspiratievol en vooral creatief 2012 wensen!!! Het was voor mij nogal een bewogen jaar en juist rond deze dagen heb ik daar extra veel last van!

Juist de steun en lieve reacties van jullie als mijn trouwe volgers doet mij altijd goed en ik ben er zo ontzettend trots op en gelukkig dat ik per vanavond al 206 volgers heb. Wie had dit kunnen dromen toen ik in april/mei van dit jaar ben begonnen met mijn blog! Zoveel lieve volgers die mijn kaarten zo mooi vinden om daarom ook volger te willen worden. Nogmaals allemaal heel veel dank en ik kijk ook uit naar 2012 met nog meer mooie kaarten van jullie en van mij!

En dan nu de winnaar van mijn candy!!! Maar hoe kom ik toch aan mijn winnaar? Hi hi dat hebben sommige van jullie zich al afgevraagd in je reactie. Nou, ik ben er zo aan gekomen:

Wij thuis hebben zelf een boom met zilveren versieringen. Van huis uit eigenlijk altijd meegekregen en zo vasthoudend als ik ben in rituelen, doe ik dit nog steeds. Daarom ben ik bij jullie reacties gaan nakijken wie er ook zilver in haar boom heeft hangen. Het hoeft dus geen hele zilveren boom te zijn, maar in ieder geval iets van zilver....

Uiteindelijk na 2x hertellen ben ik uitgekomen op 26 volgers die iets van zilver in haar boom heeft hangen of geheel zilver. En dan nu het getal dat jullie moesten opgeven... Dit getal moet uiteindelijk corresponderen met het aantal keer dat ik een (deels) zilveren boom heb geteld en gelukkig is het getal 26 ook genoemd (anders had ik een back-up hoor).

Dus wie is de winnaar..... Tromgeroffel....


CHANTAL (en toevallig dus mijn naamgenootje...)


Zij heeft getal 26 genoemd als haar leeftijd en dit is ook nu haar geluksgetal geworden. Chantal wil je even een reactie hier achterlaten met je e-mailadres? Dan stuur ik je een mailtje en dan kan jij je adresgegevens achterlaten. Dan stuur ik na de kerst zo spoedig mogelijk je prijs toe met de post!

Nogmaals iedereen heel erg bedankt voor jullie deelname en voor alle leuke reacties op deze candy! Ik heb ze echt met plezier gelezen!

Een hele fijne kerstavond en daarna gelukkige feestdagen iedereen!

Lieve groetjes, Chantal

Christmas Eve Candy!


DEZE CANDY BLIJFT BOVENAAN STAAN T/M 24 DECEMBER 18.00 uur.
SCROLL VOOR NIEUWE BERICHTEN EVEN NAAR BENEDEN!!


Hi lieve, trouwe en/of nieuwe volgers!

Ik zie dat ik bijna 200 volgers heb bereikt! Wie had dit in april van dit jaar kunnen bedenken dat ik in zo'n korte tijd al zoveel lieve blogdinnen heb gekregen. Ik ben daar zo trots op! En omdat ik jullie lieve, hartverwarmende reacties altijd zo waardeer, ga ik weer een candy weggeven.

Het zal een Christmas Eve Candy worden en dat betekent dat ik winnaar op 24 december na 18.00 uur bekend maak. Ik ga nog niet helemaal verklappen wat er in zit, maar er zit in ieder geval in:
* Design papier (merk houd ik nog even geheim hi hi)
* Magnolia stempelafdrukjes (welke... tsja ook dat houd ik geheim hi hi)
* verschillende bloemetjes en roosjes
* verschillende bedeltjes
* ... de rest houd ik ook nog even geheim, want het moet natuurlijk wel een verrassing blijven.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor deze candy:
* Wordt volger van mijn blog of je bent dit reeds
* Ik zou het leuk vinden als je deze candy op je blog plaatst, maar hoeft niet persé
* Ik vind het eigenlijk wel heel leuk om te horen welke kleur versieringen je in de kerstboom hebt. Geef je kleur daarom door in het berichtje dat je achterlaat en geef daarbij een getal van 1 t/m 200. Kijk vooral even bij de andere volgers die een bericht hebben achtergelaten, zodat niet dezelfde nummers gekozen worden! Dat is wel van belang! Anders geldt het eerste gekozen nummer van de betreffende volger.
* Op 24 december na 18.00 uur maak ik op een hele bijzondere manier de winnaar bekend!

Lieve warme groetjes,
Chantal

vrijdag 16 december 2011

Ga er maar even lekker voor zitten!


Hi lieve blogdinnen,

Ooooooohhhhh bijna 200 volgers en nog maar 4 hiervoor te gaan! Wat superlief allemaal dat jullie zo graag altijd mijn creaties komen bekijken! Dat waardeer ik enorm. Volgende week vrijdag is het zover hè dames, dus als je nog niet hebt meegedaan... Ik kan je vertellen dat het zeker een gokje waard is!

Ik heb mij de afgelopen twee dagen heerlijk opgesloten in mijn hobbykamertje, omdat de mannen met de traprenovatie bezig zijn en ik helemaal alleen was (geen man en kind....). Nou dan maar heerlijk freubelen. En dit zijn de resultaten allemaal.

De kaart hierboven met de sneeuwvlokken wil ik graag laten meedoen aan de volgende challenges:
Addicted to stamps - challenge snowflakes
Charisma Cardz challenge - Last minute christmas
Paperplay challenges - Christmas

Hieronder nog even een close-up van Tilda voor de copic nummers:

Mijn tweede kaart die jullie wil laten zien, is ook gemaakt met het prachtige designpapier van Bo Bunny! Ik kan van dit papier geen genoeg krijgen! Dit keer dus Tilda met de sneeuwpop!


Deze dame wil ik ook graag laten deelnemen aan een aantal challenges en wel deze:
Lollipop Crafts - Happy holidays
Deep Ocean Challenge - let it snow
Cute card thursday - stripes

Ook hiervan heb ik weer even een close-up gemaakt, zodat jullie de copic-nummers kunnen zien die ik gebruikt heb:


Nou, dan nu mijn derde kaart en deze is geen kerstkaart geworden, maar een verjaardagskaart voor mijn buurman die morgen jarig is! Ik heb hiervoor weer onze grote lieve beer Teddybo genomen als stempel. Ik vind deze stempels zo geschikt voor mannenkaarten!


Deze kaart heb ik gemaakt naar aanleiding van de sketch bij Crazy meiden - wedstrijd december en deze kaart wil ik graag laten meedoen aan de challenge:
Scrap-Cards challenge - pocket of labelkaart

En natuurlijk weer een close-up van deze prachtige Teddybo!

Nou, dit is een resultaat van heerlijk freubelen. Ik heb nog een kaart liggen die ik gemaakt heb, maar die kan ik pas later laten zien aan jullie!!! Ik ben benieuwd naar jullie reacties en tot snel weer allemaal!

Lieve groetjes, Chantal

woensdag 14 december 2011

Geschenktasje - Gefeliciteerd!


Goedemorgen allemaal!

Ik zit op dit moment in de herrie, want mijn trappen worden vandaag, morgen en overmorgen gerenoveerd! We krijgen een prachtige notenhouten trap, maar daar moeten we even voor afzien ha ha. Ook wederom weer bedankt op de overweldigende reacties op mijn kaarten! Ik word daar altijd zo blij van! Superlief van jullie! Ook wil ik jullie herinneren aan mijn candy! Het is echt absoluut de moeite waard hoor! Dus als je een leuk cadeautje wil ontvangen, geef dan vooral een reactie, de kleur van je versieringen in de boom en een getal onder de 200 in mijn topic hierboven!

Gisteravond heb ik samen met mijn moeder heerlijk gefreubeld. Ik heb haar geholpen om ook zo'n kersthanger te maken en ik moet zeggen: het was haar aardig goed gelukt! Ikzelf moet nog wat mannenkaarten maken, omdat er de komende weken wat mannen jarig zijn! En laat ik die nou nooit echt op voorraad hebben...

Ik heb dit keer gekozen voor Teddybo en ik heb er een geschenkentas van gemaakt, zodat wij het cadeau dat wij in gedachten hebben er gelijk in kunnen doen. Ik vond het onwijs leuk om te maken! Er zullen er zeker nog wat volgen!

Met dit tasje/kaart wil ik graag meedoen aan de volgende challenges:
Stamp with fun - gift wrapping
Sketch Saturday - sketch 185

Mijn gebruikte materialen zijn:
Stempel: digistempel Teddybo with present
Papier: Bazzill en My Minds Eye (type even niet bij de hand sorry...)
Stansen: Nestabilities circles
Extra's: juteband, lint, brads, knoopjes, scrappersfloss, parelpen
Ingekleurd met: copic markers (zie de close-up hieronder voor de nummers zoals altijd)


Tot snel weer! Ik denk dat ik morgen een heerlijk dagje ga freubelen, want verder kan ik weinig doen met die mannen om mij heen!

Lieve groetjes, chantal

zondag 11 december 2011

Fijne feestdagen!


Hoi allemaal,

Hier ben ik weer met een kerstkaartje! Ik hoop dat ik alles voor mijn blog-, hobby- en clubmaatjes ga afkrijgen... Vergeef het mij als je mij een kaart hebt gestuurd en je er geen zelfgemaakte voor terug krijgt... Zoals jullie weten ben ik echt net pas begonnen aan kerstkaarten en kan de achterstand gewoonweg niet meer inhalen ben ik bang...

Ook heb ik wederom supernieuws (al zeg ik het zelf hi hi). Naast dat ik voor Duymelot Design Team gekozen ben als gastdesigner, is dit zojuist ook gebeurd bij Simply Magnolia naar aanleiding van mijn boekkaart/shakerkaart voor de kerst! Ik ben er zo blij mee!!!

Deze kerstkaart wil ik graag laten meedoen aan de volgende challenges:
Magnolicacards challenge - kerstkaart groen/rood
SEME Challenge - sketch with option Christmas
Simply Magnolia - Christmas challenge

Gebruikte materialen:
Papier: Bazzill cardstock, My Minds Eye Holly Jolly
Stempel: Magnolia Tilda met hulsttak, tekst+ randstempel bij Action
Stansen: Magnolia Swirl, Spellbinders poinsetta
Bloemen: Wild orchid craft asters en bloempjes
Distress: Walnut Stain, Aged Mahagony, Antique Linen
Embelissements: kroontjes, brad, kant
Copic markers (nummers zie hieronder bij de close-up foto)


Nog een fijne zondag en tot de volgende keer weer!

Lieve groetjes,
Chantal

Een kaart en een kerstdecoratie


Hi lieve blogdinnen,

Hier ben ik weer! Bedankt voor jullie lieve reacties op mijn easelkaart! Ik heb vanavond twee nieuwe creaties die ik jullie wil laten zien. Allereerst dus bovenstaande kaart. Deze kaart wordt voor mijn schoonouders die volgende week 45 jaar getrouwd zijn. Ik moet je zeggen: ik had zoveel lol alleen al toen ik de stempel aan het inkleuren was. Ik ben dus reuze benieuwd wat ze van deze kaart vinden, want mijn schoonmoeder is nogal fan van mijn (vooral) Magnoliakaarten, dus dit verwacht ze niet hi hi hi.

Deze kaart laat ik ook meedoen aan de volgende challenges:
Scrap en Stempel club - sketch december
Duymelot Design team - Bingo (swirl, hart, bloemen)
Cute Card Thursday - Anything goes

Gebruikte materialen:
Stempel: Mo Manning
Papier: Bazzill cardstock kraft en rozerood, My Minds Eye Love desingpapier
Stansen: Magnolia swirl, label, leaves, Cheery lynn hart
Bloemen: Wild Orchid Craft
Embellisements: parelsnoertje, plakparels, bedeltje, roze scrappersflos, distresser
Distress inkt: Walnut Stain & Antique linen
Copic markers en zie hieronder de nummers in de close-up foto:


En dan ook hierbij nog een creatie van mij waar ik afgelopen dinsdag mee was begonnen tijdens een workshop bij Moeders Hobbypaleis in Santpoort. Het was een supergezellige avondworkshop, maar helaas kregen wij de creatie niet af. Daarom heb ik deze vanavond zelf thuis afgemaakt. Het is een kersthanger.


Ook deze creatie wil ik graag laten meedoen aan een aantal challenges:
Papertake Weekly - anything goes with option dangly
Charisma Cardz Challenge - no cards
Cutie Sunday - Christmas presents
Madeco's Hobbytafel club - kerstdecoratie, maar geen kaart
Magnoliacardchallenge 7 - kerstdecoratie (mag oude creatie zijn, mits voor deze kerst gemaakt)

Gebruikte materialen:
Stempel: Skating Tilda
Papier: Magnolia Sweet Christmas
Ponsen: Nellie snellen pons takjes, bloemen
Bloemen: Wild Orchid Craft
Embellisements: zilver lint, oudroze lint, Liquid applique en heattool
Distress inkt: Walnut Stain
Copic markers en zie hieronder de nummers in de close-up foto:


Nou, dat was het weer! Ik moet nodig aan de slag met kerstkaarten, want ik krijg van allerlei lieve blogdinnen, clubmaatjes en hobbymaatjes kerstkaarten en zoals jullie weten, heb ik die nooit eerder gemaakt dan net een paar weekjes, dus ik hoop maar dat ik iedereen persoonlijk nog een kaartje terug kan sturen.... Volgend jaar maak ik het in ieder geval goed hoor met iedereen, want dan ga ik volop kerstkaarten maken, want ik ben helemaal om!!!

Lieve groetjes en voor nu welterusen!
Chantal

dinsdag 6 december 2011

Christmas book card






Goedemorgen allemaal,

Allereerst allemaal heel erg bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorige kaart! Zo hartverwarmend allemaal! Daarnaast is mijn winterkaart met de Edwin op de slee 1e geworden bij Dutch Magnolia Lovers! Ik ben hier ook zo blij mee!

Dan nu naar mijn projectje.... Hij is af!!!! Ik heb weer eens sinds lange tijd een boekkaart gemaakt. Ik heb best aardig wat technieken gebruikt en op deze kaart gecombineerd die ik al lange tijd wilde uitproberen en er nooit echt van kwam. Want naast een boekkaart, heb ik een shakerkaart gemaakt en heb ik gebruik gemaakt van mica en dat weer geëmbost. Het is alleen niet zo goed zichtbaar op de foto helaas... Dat geldt ook voor de bloemetjes binnenin...Het is even te donker denk ik.

Deze kaart wil ik laten meedoen aan de volgende challenges:
TOMIC - challenge shaker card
Simply Magnolia - sketch
Magnolia Mania - a present
Just Magnolia - anything goes with option sparkle
The Dutch Magnolia Chickies challenge - use dies, doohickey's et cetera (alles wat door een snijmachine gehaald kan worden

Gebruikte materialen:
Bazzill cardstock
Bo Bunny Father Christmas design
Magnolia stempels
Nestabilities, Marianne Design stans kerstster,
Cheery Lynn swirl, Magnolia Doohicky label,Martha Stewart Pons
Opvulmateriaal (Action), mica, embossingfolder, parelpen, gelpen, lint, kant
Touw, belletjes, Wild orchid craft bloemen, parelketting, strasssteentjes
Tekststempels Weestamps Kerst
Distress inkt vintage photo, walnut stain, antique linen
Copic markers en voor de nummers heb ik weer een close-up gemaakt (zie hieronder)




Ik probeer morgen even mijn candy te posten... Helaas door alle Sinterklaasfeestjes is het er nog niet van gekomen....

Lieve groetjes,
Chantal