Followers

donderdag 29 september 2011

Hello little princes! Happy birthday!


Hoi allemaal,

Wat was het een heerlijk weer vandaag hè? Ik moest wel werken, maar toch heb ik er van kunnen genieten. Vanavond ben ik weer heerlijk terug in mijn comfortzone en heb als vanouds weer een Maggie-stempel gekleurd. Gisteren bij een hobbymaatje maar liefst 2 stempels gekleurd en ondertussen lekker kletsen met elkaar en die andere kaart is bijna klaar en zal ik morgen posten. Maar nu dus deze prachtige dame. Ik was al een tijdje verliefd op deze Tilda, maar het was er nog niet van gekomen om deze te maken. Juist nu met de challenge bij TOMIC vond ik haar zo gepast!

Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de challenges:
TOMIC challenge - challenge 17 sketch & inspiratiefoto
Magnolia Stamp Lovers - Distressed
Simply Magnolia - challenge Shabby Chic

Gebruikte materialen:
Bazzill cardstock wit en kraft, Magnolia Design papier something old something new, Magnolia Tilda as a princess, cheery lynn swirl, tekststempel Nicole Verkooijen, Border Crealies nr. 16, lint, brad, parelpen, distress inkt walnut stain & old paper, Wild orchid bloemetjes en roosjes, pin, Stempelglede, copic markers en voor de nummers hieronder weer een close-up van deze dame:


Iedereen nog een fijne avond en voor morgen alvast een fijne zonnige dag allemaal! Tot snel weer en ik kijk weer uit naar jullie lieve reacties die ik altijd erg graag lees!

Lieve groetjes, Chantal

maandag 26 september 2011

Thinking outside the box


Hoi allemaal,

Hier alweer een tweede berichtje van mij vandaag. Vanavond heb ik een kaart gemaakt die ik qua opdracht gecombineerd heb van drie clubs en wel Cards & Scraps club (zwart/wit), Crazy Meiden club (uitdaging) en Cutie Stamps club (free digistempel).

Poeh, poeh, ik als Maggie en H&S fan ga opeens werken met een totaal andere stempele en daarmee stijl. Dat noemen ze dan met een mooie uitdrukking thinking outside the box....Daarnaast wordt het ook nog eens een mannenkaart en je raadt het al: Chantal heeft weer eens veel zitten puzzelen met deze kaart. Ik ben er dan ook zelf niet zo tevreden over, maar volgens mij zijn wij allemaal best kritisch op onze eigen kaarten. Het is bij mij gewoon heel anders dan mijn "standaard"werk hi hi.

Gebruikte materialen: Bazzill cardstock, Printery collection paper stack design papier, free digistempel van Kenny K, tekststempel Marianne Desgin, bedeltje, knoopjes, Parelpen wit, copicmarkers en voor de nummers hieronder weer een close-up.


Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Mijn volgende kaart wordt weer zeker een Maggie of Hänglar & Stanglar stempel hoor! Dat ligt toch meer in mijn straatje.

Lieve groetjes, Chantal

Even geen kaartje, maar wel leuk nieuws!

Hoi allemaal,

Ik hoop vanavond weer een kaartje te posten, maar ik wil jullie toch even delen in mijn leuke nieuws! Ik ben dit weekend bij maar liefst twee challenges bij de top 3 geëindigd met twee verschillende kaarten!

TOP 3 by Lovely hÄnglar & Stanglar only challenge blog
TOP 3 by Magnolia Mania challenge blog

Zie mijn tab "gewonnen challenges" hierboven met welke kaarten dit is gelukt.

Leuk hè?

Lieve groetjes en tot snel weer en een fijne zonnige dag allemaal!
Chantal

zaterdag 24 september 2011

Sterkte...


Hoi allemaal,

Nou, dat is even geleden hè dat ik een kaartje aan jullie heb laten zien. Poeh, poeh, wat had ik het druk deze week! Ik ben echt helemaal niet toegekomen aan een kaartje maken. Ik ben naar de voorpremière van Miss Saigon geweest, de toekomstige school van mijn dochter bezocht en vergaderingen gehad... Pas vanavond heb ik dit kaartje kunnen afmaken. Van een lieve hobbyvriendin had ik deze stempel voor mijn verjaardag gekregen en ik vind deze Maggie nu typisch voor een leuke herfstkaart!

Met deze kaart wil ik natuurlijk weer deelnemen aan een aantal challenges:
Club Crazy meiden - wedstrijd september (sketch)
Allways Something Creative challenge blog - challenge 14 Herbst
Magnolia Stamp Lovers - challenge fall colours
It's a Magnolia challenge - challenge 15 gebruik twee Magnolia's
Magnolia Licious Challenge blog - colour challenge orange, teal, brown
Girlscardworld challenge - challenge 16 inspiratiefoto paddestoel
Stamp with fun - challenge 129 anything goes

Gebruikte materialen: Bazzill cardstock, My Minds Eye design papier Lost & Found Two Breeze, Magnolia stempels, Distress inkt old paper & walnut stain, tekststempel Marianne design, Wild Orchid craft roosjes, Swirl Marianne Design, Stempelglede, Crealies stans gras, Pearlpen, copic markers en voor de nummers verwijs ik weer graag naar de close-up hieronder.


Ik hoop dat ik het nu wat rustiger krijg, waardoor ik jullie sneller weer een nieuw kaartje kan showen. Allemaal nog een fijn en vooral zonnig weekend! Ik ga morgen heerlijk met mijn dochtertje naar de dierentuin! Ik heb er zin in!

Veel liefs, Chantal

zondag 18 september 2011

Congratulations on your wedding day!


Hoi allemaal,

Ik hoop dat jullie niet al te veel blauwe duimen hebben overgehouden tijdens het duimen voor mijn examen, want helaas ben ik gisteren gezakt... Het was geheel terecht hoor... Ik verdronk in mijn eigen details en daar heb ik wel vaker last van. Ben gewoon te detaillistisch en te perfectionistisch en dan gaat het wel eens goed mis. Zoals gisteren dus ook... Het wil dit jaar maar niet lukken voor deze andere hobby. Ik kan dat soms maar moeilijk naast mij neerleggen, maar dat heeft ook juist te maken met mijn huidige situatie... Maar ik blijf hopen hoor voor de volgende keer!

Nu naar het betere nieuws... Ik heb weer een kaartje af! Ook deze kaart is door het leren in etappes gemaakt. Ik wilde eerst een andere sketch gebruiken, maar die challenge was al weer voorbij, dus heb ik mijn kaart weer aangepast naar deze sketch. De kaart wordt voor mijn zwager en schoonzus die binnenkort hun 17e trouwdag vieren!

Mijn deelname aan challenges:
Just Hanna & Friends challenge - 111 a sketch by Kiki
Totally Tilda Challenge blog - 31 Wedding
Magnolia Mania challenge blog - 25 White and... (ik heb wit en roze gekozen)
Simon Says stamp challenge - Inspired by a song (My best friends' wedding with Julia Roberts! One of my favorite films ever!)
Cute card thursday challenge blog - 182 Anything goes
The dutch Magnolia chickies challenge blog - nr. 7 Bingo (Bloemen/parels/swirls)

Gebruikte materialen: Bazzill cardstock, Magnolia desingpapier, Magnolia stempel, Stempelglede, Cheery Lynn swirl, parelketting, bedel, parelpen, Wild Orchid craft bloemen & roosjes, eigen tekst geprint, roze inkt van een drogist, copic markers. Voor mijn gebruikte nummers heb ik weer een close-up van de stempel.


Fijne zondagavond nog allemaal en tot de volgende post weer! Ik kijk weer uit naar jullie berichtjes en vind het superleuk om deze te lezen!

Vele lieve groetjes, Chantal

donderdag 15 september 2011

Time to relax and enjoy the good life!


Hoi allemaal,

Nou daar ben ik eens 's middags met een kaartje! Dit kaartje duurde even voordat deze af was. Door mijn verkoudheid was ik niet helemaal fit en lukte het gewoonweg even niet. Maar nu is ie af! Deze kaart heb ik gemaakt voor een collega die er even "doorheen" zit en ik hem hiermee even een hart onder de riem wil steken. Ik heb vandaag een vrije dag en ga zo leren, maar wilde eerst even dit kaartje dus afmaken en jullie laten zien. Zaterdag heb ik weer een examen voor keurmeester van honden en dit keer het ras Jack Russel terrier. Gaan jullie voor mij duimen zaterdag?

Met deze kaart wil ik natuurlijk weer meedoen aan een aantal challenges:
1. Club Scrap & Stempel - wedstrijd september sketch + mannenkaart
2. Duymelot Design team challenge - wedstrijd september: gebruik een Magnolia stempel
3. Menscardsworld - challenge 6 alles mag, maar wel mannenkaart

Gebruikte materialen zijn:
Bazzill cardstock, Maja desing papier Sommertime, Magnolia Edwin waiting for fish, een bankje en sterren, Stans Dienamics sterren, eigen tekst bedacht voor stempel, kader is van Nicole Verkooijen, Stempelglede, Distress inkt walnu stain, corner, knoopjes, copic markers en voor de nummers heb ik weer een close-up je gemaakt!

Ik ben weer benieuwd wat jullie van deze kaart vinden en ik lees jullie berichtjes altijd heel erg graag! Tot snel weer (misschien vanavond en anders pas dit weekend denk ik nadat ik mijn examen heb gedaan...) Wish me luck!

Veel liefs, Chantal

maandag 12 september 2011

Especially for you...


Hoi allemaal,

Dank jullie wel voor alle lieve reacties op mijn eerste Derwent kaart! Ik vond het zo leuk om het allemaal weer te lezen! Ik ben helaas wat snipverkouden en ik hoop dat het niet door zal zetten. Mijn dochtertje was verkouden en dan kom je er eigenlijk niet meer onderuit hè? Dit keer ben ik wel weer terug naar mijn vertrouwde copics en heb dit keer weer een Hanglar & Stanglar dametje gekleurd. In de Magnolia Ink van de laatste keer stonden kleurencombinaties met rood haar. En jaaaaaa.... dat moet ik als roodharige uiteraard even uitproberen. Ik vind het aardig gelukt!

Deze kaart wordt voor een lieve vriendin die deze week jarig is en die best van klassiek, maar strak houdt. Ik wilde voor een challenge bij een club een zwart/witte kaart maken als hoofdkleur. Poeh wat is dat moeilijk en ik hoop dat zij dit zwart/wit voldoende vinden...

Ook wil ik graag meedoen met deze kaart aan de volgende challenges:
1. Just Magnolia & Hanglar Stanglar challenge blog - challenge 23 a sketch for you
2. Lovely Hanglar only challenge blog - challenge 33 From/Hearts
3. Club Card & Scraps - wedstrijd september een zwart/wit als hoofdkleur op kaart

Mijn gebruikte materialen zijn: Bazzill cardstock wit, zwart, Design papier My Minds Eye Lost & Found Sunshine, Stempel Hanglar & Stanglar, tekststempel Marianne Design,Distress inkt walnut stain & antique linnen, lint, kant, Wild orchid craft bloemen en roosjes, pearlpen, copic markers. Voor de nummers heb ik weer een close-up van de stempel gemaakt en zie hieronder.


Ik wens jullie allemaal weer een fijne avond en tot de volgende post!

Veel liefs, Chantal

zaterdag 10 september 2011

Groetjes!


Hoi allemaal,

Daar ben ik dan weer! Allereerst bedankt voor alle lieve reacties op mijn vorige kaart! Zo hartverwarmend allemaal! Ik vind het altijd leuk om jullie berichtjes te lezen en kijk er altijd weer naar uit!

Zoals ik al gezegd, ben ik bij een hobbyvriendin in de leer gegaan met Derwent. Maar ik was ook direct eigenwijs (LOL;-), ik wilde gelijk ook op Craft cardstock gaan kleuren, want dat zag ik in de Cards Only staan, want juist dan kun je met wit werken en dat doe ik bijna niet met copics. Wij zijn dus saampies uiteindelijk aan het experimenteren gegaan, aangezien zij ook nog niet eerder op dat soort papier had gekleurd. Ik moet zeggen... ik vond het best moeilijk. We gebruikten de doezelaar en reukloze terpetine, maar dat werkte in zijn geheel niet op dit papier. Het werd één grote vlek. Uiteindelijk was mijn hobbyvriendin zo lief dat ik haar Derwents mee naar huis mocht nemen om verder te expirementeren. Dit kaartje is dus het resultaat. Ik heb een vraag bij een blogdinnetje uitstaan ;-) hoe zij het inkleurt, maar als iemand mij toevallig ook het antwoord kan/wil geven, hoor ik het graag natuurlijk.

Ik hoop ook dat het duidelijk op de foto overkomt, dat ik de bloemen van Tilda en haar hoedje met Stickles heb bewerkt om er een extra glinstering aan te geven.

Met deze kaart wil ik meedoen aan een aantal challenges:
1. Stempeleinmaleins - challenge 20 sketch met option Rose/groen
2. Simply Magnolia - challenge anything goes
3. Scrap & More challenge - challenge september Stempel Magnolia
4. Stampavie and more challenge 151 - pearls & lace
5. Magnolia Mania challenge 24 - Sparkle
6. Gerda's kaartenkast club - themawedstrijd september - Bloemen op je kaart
7. Madeco's hobbytafel club - wedstrijd september rozen op je kaart

Gebruikte materialen: bazzill kraft cardstock, My minds Eye design papier Lost & Found blush, Magnolia stempel Tilda with a hat, Stempelglede, Derwent potloden, Wild orchid craft rozen, Stickles Stardust & roze, lint, kant, pearlpen, bedel vlinder, zilver hoekje, spacer, Tekststempel Marianne Design, distress inkt vintage photo, paper distresser van Tim Holtz

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn eerste creatie met Derwents vinden en alvast bedankt voor het plaatsen van een berichtje.

Veel liefs, Chantal

woensdag 7 september 2011

Tilda hurry up for your birthday!


Hoi allemaal,

Dank jullie wel weer voor jullie lieve reacties op mijn herfstachtige kaart. Het heeft wel wat opgeroepen hè, want het weer is hier nog steeds herfstachtig. Bah zeg, ik houd juist zo van die nazomer, maar het mag gewoon nog niet gebeuren. Anyway, hier weer een kaartje waar ik gisteren aan begonnen was en vanavond heb afgemaakt (ondanks mijn knallende koppijn die maar niet wil overgaan snik snik).

Overzicht deelname challenges:
1. Hobbystempels challenge blog - challenge 11 - sketch
2. Always something creative challenge blog - challenge 13 rose/bruin
3. All that scraps Magnolia challenge blog - challenge 13 Stretch your imagination
4. Magnolia Down Under Challenge blog - challenge 112 Frame it
5. Anything goes challenge blog - challenge 49 vintage shabby chic
6. A spoon full of sugar - Partytime
7. Girlscardsworld challenge blog - Anything goes

Gebruikte materialen:
Bazzill cardstock, My Minds eye design papier Lost & found Blush, Magnolia stempel Tilda's running, Stempelglede, Tekststempel Marianne Design, Wild orchid craft roosjes en kopspeld, pearlpen, hoekjes, distress inkt vintage photo & antique linnen, copic markers (zie nummers hieronder in close-up).

Ik wens iedereen nog een fijne avond en ik kijk uit naar morgen, want dan ga ik naar een hobbyvriendin die mij gaat leren hoe ik met Derwent potloden moet kleuren. Ik wil het eens op kraftpapier gaan proberen, want ik vind dat zo mooi!! Ik zag dit ook al in de Cards only staan en ben er helemaal door verkocht.

dinsdag 6 september 2011

Autumn is almost hereTilda!


Goedemorgen allemaal,

Ik kan niet slapen en daarom heb ik maar mijn kaartje afgemaakt. Het duurde alweer bijna een week, maar ik had het best wel druk de afgelopen week, waardoor ik niet aan kaarten maken toekwam. Ook wil ik hierbij iedereen nog complimenteren met hun mooie kaarten. Helaas kon ik deze week niet iederen persoonlijk een berichtje geven op ieders blog, want een paar dagen en ik had nog zo'n 200 berichten te gaan hi hi. Daarom doe ik het voor deze keer even zo!

Ik houd het voor de rest even kort, want ik ga toch echt mijn bedje zo maar opzoeken, maar wil jullie wel even attenderen hoe de paraplu net buiten het kadertje komt. Ik vond dit best wel leuk om zo weer eens te doen...

Ik doe met deze kaart graag weer mee met een aantal challenges:
1. Club Scrapmutsen - sketch september/oktober
2. Magnolia-licious Highlites challenge - Fall
3. Just Magnolia challenge - Anything goes with option of circles
4. Hanna & Friends Challenge - Brown + another colour
5. Cute card thursday challenge - a pinch and a punch
6. Simon Says stamp challenge - Anything goes
7. Dutch Magnolia Lovers challenge - Lint & Kant
8. Stamp with fun challenge - autumn

Gebruikte materialen:
Bazzill cardstock, Bo Bunny designpapier (welcome home), Tilda in windy wheater, Crealies Border stans nr. 17, lint, kant, pearlpen, distress inkt antique linnen, cheery lynn doily, copic markers (zie foto voor de nummers).


Welterusten en tot morgenochtend (of straks) hi hi hi

Liefs, Chantal

zondag 4 september 2011

En de winnaar van de candy is....

Hoi allemaal,

Ik heb vandaag de leeftijd van 35 jaar bereikt... Zo direct zal de visite komen en daarom wil ik nu alvast jullie allemaal bedanken voor de felicitaties, lieve woorden, maar ook dat jullie volgers zijn geworden van mijn blog! Ik zag net maar liefst 139 volgers!! Heel erg blij ben ik ermee!

En dan nu de uitslag van mijn candy! Ik heb het echt eerlijk via de random generator gedaan, maar nadat ik bijna mijn pc uit het raam wilde gooien, omdat het mij niet lukte om de uitslag hiervan in het bericht te krijgen en alleen als gadget op mijn blog onderaan (als iemand mij daarmee verder kan helpen graag hi hi), laat ik het even zo weten. De gelukkige winnaar is.......

nr. 16!!! En dat is Pouwla Guns!

Pouwla, wil je mij een mailtje sturen met je adresgegevens? Dan stuur ik mijn candy z.s.m. naar je toe. Ik kan alvast zeggen dat er o.a. een mooie Crealies borderstans inzet, designpapier, een prachtige stempel, maar de rest zie je als je pakketje er is!

Iedereen bedankt voor het meedoen en tot de volgende keer. Qua kaartjes, zal het misschien pas maandag/dinsdag worden, want het is nogal druk hier door mijn verjaardag. Tot gauw dus weer!

Veel liefs, Chantal


Surprise verjaardagscandy!


* Dit bericht blijft bovenaan staan. Voor nieuwe creaties scroll s.v.p. naar beneden.*

Hoi allemaal,

Ik kan het niet laten! Ik vond het uitdelen van mijn vorige candy zo leuk dat ik heb besloten om weer een candy uit te delen. Dit keer ter ere van mijn verjaardag die op 4 september is, maar ook hoop ik hiermee over de 100 volgers te gaan. Het is echter geen eis hoor dat ik erover moet gaan voor het uitdelen van de candy.

Ik geniet zo van jullie als trouwe volgers en leuke reacties dat ik op mijn verjaardag juist jullie een cadeautje wil geven. Dit keer blijft het wel een verrassing, want ook ik weet natuurlijk niet wat ik op mijn verjaardag voor cadeautjes krijg hi hi hi.

Wat moet je doen om kans te maken op deze candy:
1) Je bent volger of wordt volger van mijn blog
2) Plaats hieronder je naam en link in mr. Linky (je kan ook meedoen zonder blog)
3) Als je een eigen blog hebt: zet de candy duidelijk op je blog (mag in sidebar)
4) Doe dit vòòr 4 september, want dan ben ik jarig!

Op mijn verjaardag maak ik de winnaar bekend en ik kan jullie nu al zeggen: het wordt een hele gave candy...!

Ik kijk uit naar jullie reacties!

Liefs, Chantal